Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса относно сглобяването на бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса относно сглобяването на бъги

Здравейте, на 14 години съм от гр. Пловдив.
    Имам голямо желание да си направя, някакъв вид бъги, но не знам точно как и от къде да започна. Ако някой може да ми даде някъкви съвети кое и как да правя, ще съм му много благодарен.

От: Няколко въпроса относно сглобяването на бъги

На първо време разглоби си донора подготви си някоя и друга тръба.Снимай с какво разполагаш публикувай и тогава вече ще коментираме а ти ще бачкаш по него.Успех.

Коментар

На твое място първото си бъги бих го направил с мотоциклетен двигател. Малко, леко и просто.
      Но, каквото и да правиш, трябва да имаш под ръка заварчик.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

По-ефтино и по-лесно си купи някое готово и почни да го режеш и преобразяваш по твой модел и усет за бъги. Иначе те чакат много неволи и лутания и накрая пак ще започнеш отначало.Преди четири години не бях и чувал за такова нещо. Но взех и купих една бракма и я поизрязах и ето какво се получи.
        Прикачени файлове

Коментар

После си казах абе това не е добре така онова ще сменя и т.н. и се получи ето това.
          Прикачени файлове

Коментар

После ето това.
            Прикачени файлове

Коментар

След доста мислене и смених концепцията и направих това.
              Прикачени файлове

Коментар

После си рекох ....Защо да не изкарам някой лев от тази работа и идялках ето това.
                Прикачени файлове

Коментар

А сега имам да си довършвам едно изостанало, което ще е за такива като теб начинаещи.И смятам до два месеца да е на трасето. Но ти си млад и имаш много време за да постигнеш много, но съвета ми е да прескочиш началото , което без знания и опит няма да доведе до нищо смислено и истинско.С две думи няма как да скочиш 2 метра ако на тренировки си скачал само метър и петдесет.Виж това и след време ще ти покажа в какво ще го превърна.На рисунката е идеята ми.
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от imarhov Преглед на мнение
                    Здравейте, на 14 години съм от гр. Пловдив.
                    Имам голямо желание да си направя, някакъв вид бъги, но не знам точно как и от къде да започна. Ако някой може да ми даде някъкви съвети кое и как да правя, ще съм му много благодарен.
                    Колега,прочети тук:http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=28.и много неща,ще Ви се изяснят.Успех.
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Абе тоя със снимките не го гледай,той не е за пример,надали имаш 1 купчина металообработващи машини и 10 000 лв за такув проект като неговите

Коментар

Първоначално публикуван от pan_rt Преглед на мнение
                        Абе тоя със снимките не го гледай,той не е за пример,надали имаш 1 купчина металообработващи машини и 10 000 лв за такув проект като неговите

Точно такива трябва да се гледат и слушат. Че и голямо благодаря да им се казва заради мерака да раздават акъл безплатно.

Това ако искаш да станеш като тях.

Слушаш ли кварталния пияница - познай до къде ще стигнеш!
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

важното е веднъж да започнеш. след това спиране няма, или е за малко и то за да провериш докъде си стигнал, да избереш + и - от колегите във форума и пак напред. успех със проекта.
                          Honda CR-V I 2000 г.
                          0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Здравейте.Според мен Андрей е прав.По добре е да натрупаш малко опит с нещо готово.Иначе ще преправяш безсмислено направеното от самия теб.Аз съм жив пример за това.Виж темата "Опитвам се да направя бъги".Започнах я когато бъгито беше добило вид и си мислех,че е почти готово.Обаче се оказа,че съм открил топлата вода в банята на съседа.Много е по трудно да преправяш отколкото да си изясниш идеята и да я вкараш в нещо готово.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X