Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги от здраво Трабантче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги от здраво Трабантче

Здравейте, ас и още трима наши приятели сме ре6или да си напражим баги от трабанче като за начало мислим да го по орежем да оставим само шасито и ламарината и по-малко ще започнем да заваряме профили по него но не сам много сигорен дали ще е добар този двигател, въпреки че вече сме го закупили. Много ви моля ако някой друг си е правил такова нещо от трабанче да сподели как е ? и ако може да качи снимки и клип
    -----------------------------------
    Благодаря предварително на всички

От: Бъги от здраво Трабанче

В форума има теми за подобни бъгита,потърси ги
    Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
    0883 39 72 04

Коментар

От: Бъги от здраво Трабантче

Първоначално публикуван от c0n7r0L Преглед на мнение
      Здравейте, аз и още трима наши приятели сме решили да си напражим бъги от трабанче, като за начало мислим да го по орежем да оставим само шасито и ламарината и по-малко ще започнем да заваряме профили по него, но не съм много сигорен дали ще е добър този двигател, въпреки, че вече сме го закупили. Много ви моля ако някой друг си е правил такова нещо от трабанче да сподели как е ? И ако може да качи снимки и клип
      -----------------------------------
      Благодаря предварително на всички
      Колега,ползвай търсачката!
      Виж тук:http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%E1%E0%ED%F2 и тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56129
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от c0n7r0L Преглед на мнение
        като за начало мислим да го по орежем да оставим само шасито и ламарината и по-малко ще започнем да заваряме профили по него
        Така, както сте го намислили, няма да е баш бъги, а орязан трабант. Все пак успех.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Така, както сте го намислили, няма да е баш бъги, а орязан трабант. Все пак успех.
          ами ние първо ще го поорежем а после ще заварим траби и профили по него ще давам снимки по-нататак

Коментар

Интересувате как съм застопорил задните гуми (демек предните) да не завиват. Отговора е много прост
            прилагам снимка да ти обясня
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_52041.JPG
Прегледи:2
Размер:266.7 КБ
ID:5192349Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_52101.JPG
Прегледи:2
Размер:295.4 КБ
ID:5192348
            Това което съм оградил на снимките са курмилните щанги (които си ги има тръбанта) Просто съм пробил две дупки и съм навил краиштата на болтовете в тези дупки и това е.

Коментар

Колега идеята ти за бъги никък не е лоша ще се радваме още една самоделка да започне да броди из балкана.Ще ти дам един съвет махнете тая МУКАВА така и така ще купуваш профили или тръби( по добрия вариянт ) и си направи читаво бъги иначе има опасност да похабиш материяла.Успех.

Коментар

OFF...
                И аз да дам един съвет...Постарай се малко с правописа!
                Наистина е съвет, не влагам нищо друго. Просто на мен пишещите по твоят начин не ми вдъхват доверие...Предполагам и на повечето пишещи във форума. Иначе - успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X