здравейте колеги,дълги години бих казал практикувам моторноте спортове и преживявания на две колела,но на асфалта.от скоро се запалих и по карането на черен път.от половин година съм собственик на радио-управляем модел бъги и реших да го реализирам в мащаб 1:1.доста време се чудех какво да използвам като донор.спирах се на доста марки автомобили и все не можех да взема решение,докато не си купих една хонда сивик(понеже съм влюбен в тази марка).регистрирах се във вашия форум с цел обмяна на опит и събиране на информация както за грешките които са допускани с времето така и за сполучливите проекти които са реализирани.може малко игоистично да звучи това което написах до тук но човек незнае кое може да му е от позла докато не се сблъска с проблемити с които се е захванал и затова реших че във абсолютно всеки форум има място за всекиго.искам малко съвети за избора ми и ако може да си напишете мненията за това което съм си взел,че то е:както бях написал вече хонда сивик 86 г. 1.4 двигател шист карбуратор.говорим за около 80к.с.несам сигорен,но мисля да му сложа задалжително 4карбуратора от мотор за да вдигна малко мощ на ДВГ-то.И проблема който остановявам в прочетеното ми във вашия форум е че самата хонда е с автоматична скоростна кутия.близо 3 дена чета за автомата офф-роад и не мога да взема решение дали да продалжа да проектирам бъгито с това което имам или да си търся друга кутия.ако може всеки който прочете това да си изкаже мнение за което много ще съм му благодарен.благодаря ви предварително 
п.с.:съжелявам ако има правописни грешки,но за съжаление рядко пиша на кирилица

п.с.:съжелявам ако има правописни грешки,но за съжаление рядко пиша на кирилица
Коментар