Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Насоки..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Насоки..

Здравейте на всички , и Христос Воскресе !

Казвам се Симеон и съм на почти 17 години от град Севлиево.Понеже във моя град съм срещал много пъти ето такова бъги:

http://www16.inetba.com/desertdesign...therkart06.jpg

Много си приличат със това горе на снимката, много съм се запалил по тея бъгита, естествено мога да карам кола..Ще Ви помоля , ако можете да ми дадете насоки за някакво едно или двуместно бъги подобно като това на картинката , и доло горе до каква сума ще опре.Не искам да се състезавам с него , а просто да си го карам за кеф на село или в града.Частите мисля да ги търся ( поне някои ) от вторични суровини ако мога да намеря нещо полезно от там , но имам 1 проблем .. баща ми скоро почина и съм зле със парите но мисля , че Дядо , Вуйчо и Свяко могат да ми помогнат в изработката на бъгито.Аз се занимавам също така със Делта планери, супер готино е да летиш със делта планер ! Аз се уча да карам в момента делта планер и съм почти към края на обучението си.Ако можете с някакви съвети и насоки да ми помогнете ще Ви бъда много благодарен ! Благодаря на всички предварително , поздрави

До: Насоки..

В този раздел има доста изписано по темата, попрочети малко. Бъгите няма да мажеш да го караш в града защото не може да се регистрира.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Ми незнам обаче това момиче където е от моя град с това бъги , го кара в града никой нищо не и казва , мисля , че е регистрирано ама сигурно играе парата там

Коментар

Първоначално публикуван от increal Преглед на мнение
        Ми незнам обаче това момиче където е от моя град с това бъги , го кара в града никой нищо не и казва , мисля , че е регистрирано ама сигурно играе парата там
        Самоделка трудно се регистрира. Серийно (Китайско) става по-лесно. Цените на сносни бъгита тръгват от 10 000 лв. грубо. А самоделка без донора и ако сам си я правиш без да разчиташ много на майстори излиза различно около 300 до около 800 лв..
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

А-а-а .. Супер не са много парите , ще говоря тука с Дядо , Вуйчо и Свяко да ми помогнат за направата и ще я карам на село , там карам колата и никой не ме спира камоли бъгито

Коментар

здр.колегата е прав поразгледаи бъгитата на колегите и си направи едно което 6те ти излезне евтино като си намериш донор и започнеш пусни тема и всички колеги ште ти помагат с идей подкрепата ште е голяма успех ти желая.

Коментар

Да сигурен съм , че ще се отзоват , първо ей сега на РД-то да събера кинти и тогава ще почна да търся двигатели и т.н

Коментар

Първоначално публикуван от емил76 Преглед на мнение
                здр.колегата е прав поразгледаи бъгитата на колегите и си направи едно което 6те ти излезне евтино като си намериш донор и започнеш пусни тема и всички колеги ште ти помагат с идей подкрепата ште е голяма успех ти желая.
                Оправи си правописа,пиши щ а не 6,че тука се държи на правилния правопис.Нищо лично.Успех.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Първо-подкрепям Бочката относно правописа.
                  Второ-ако си намериш цяла кола за донор на бъгито ще е по-лесно. Има много части и възли които се ползват за направата на бъгито, и ако ги купуваш всяко отделно става доста по-скъпо.
                  Трето-наистина чети в раздела. Има доста материал изписан по направата на нашите бъгита. От супер неудачни конструкции-сделани само за пробата дали ще се задвижат въобще, до идеално проектирани и изпълнени машини, като тези на kotarakafeliks...
                  В темата за моето бъги съм описал как съм го направил аз, има и доста снимки. Поне ще те насочат какво те чака. А има и още много теми, намери си няколко свободни дни, и само чети! След това ще си много по-наясно с конструкцията и начините за направа на бъгита.
                  Поздрави, и успех. Ако се захванеш, като срещнеш трудност-питай, ще помагаме. Но нали си наясно, че ще трябва да се справяш сам, ние( а и роднините ти) само ще помагаме.

И на теб успех, и да снимаш и да показваш тук какво си постигнал.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Приятел в този раздел има действително много модели за бъгита прегледай за идеи и си направи твоя изработка.Отсесей нещата които те кефят от по добрите и почвай.Може да си сигурен че някой ще го хареса друг не но нали все пак ти ще ки конструктора-няма еднакви вкусове.Успех.

Коментар

Здравейте на всички , и Христос Воскресе !

Казвам се Симеон и съм на почти 17 години от град Севлиево.Понеже във моя град съм срещал много пъти ето такова бъги:

http://www16.inetba.com/desertdesign...therkart06.jpg

Много си приличат със това горе на снимката, много съм се запалил по тея бъгита, естествено мога да карам кола..Ще Ви помоля , ако можете да ми дадете насоки за някакво едно или двуместно бъги подобно като това на картинката , и доло горе до каква сума ще опре.Не искам да се състезавам с него , а просто да си го карам за кеф на село или в града.Частите мисля да ги търся ( поне някои ) от вторични суровини ако мога да намеря нещо полезно от там , но имам 1 проблем .. баща ми скоро почина и съм зле със парите но мисля , че Дядо , Вуйчо и Свяко могат да ми помогнат в изработката на бъгито.Аз се занимавам също така със Делта планери, супер готино е да летиш със делта планер ! Аз се уча да карам в момента делта планер и съм почти към края на обучението си.Ако можете с някакви съвети и насоки да ми помогнете ще Ви бъда много благодарен ! Благодаря на всички предварително , поздрави
                      Щом си от Севлиево,потърси Тихомир Трънков който е известно име в автокроса и се консултирай с него.Доколкото чух,произвежда нова машина за този сезон,успех!
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Хм..Тихомир Трънков .. не съм го чувал този човек , ще се опитам да го потърся , благодаря много на всички !

Коментар

Хм..Тихомир Трънков .. не съм го чувал този човек , ще се опитам да го потърся , благодаря много на всички !
                          До колкото знам вече не е в Севлиево но можеш да попиташ в асвосервиз РЕИСИНГ намира се до сервиз ФАВОРИТ там работеше преди.
                          ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X