Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВОТО БЪГИ НА АНДРЕЙ13

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВОТО БЪГИ НА АНДРЕЙ13

Първоначално публикуван от Ники Димов73 Преглед на мнение
    Много добро състезание се получи в Търговище.Бъгито на Андрей беше най добре направеното.Но уви повреда.Каква беше причината за повредата?
    Ами както в Мадан преди две седмици не можеше да се охлажда и още на втората обиколка светваше алармата.Въпреки допълнителните радиатори които сложих а се оказа че оказват съпротивление на водната помпа и т.н. Като се прибави и тежката писта/много кал/ което допълнително натоварва двигателя. А за зла участ на втория тур на последната обиколка когато водех убедително бъгито изведнъш се закова на място и просто бях в недоумение какво му стана. Едва в "бокса" когато сваляхме калта се видя че на предната гума се беше намотал калник , който впоследствие се оказа на Ицо. Но мал шанс. Вече тропаше биела и съединителя пееше странни мелодии. За това пропуснах третия тур за да мога да карам на финала, макар и последен на стартовата решетка. Бях вече четвърти когато почна да се скапва окончателно двигателя и дотам. Просто горкия умря в жестоки мъки Но живота продължава и следващия кръг вече е пред нас.

Коментар

Надявам се в Силистра да си номер1.Но публиката много харесва дизайна на машините който си направил.Всички казват че си някакъв фирмен модел,закупен от вън.Но важното е че си уникален Български модел.Пожелавам ти много успехи.Групата която дойде с мен да гледаме състезанието,дойдохме усновно да видим твоите машини.Ама времето много ни обърка.В Силистра сме там.Дано няма толкова много кал.
      Последно редактирано от Ники Димов73; 10-05-10, 20:20.

Коментар

Надявам се в Силистра да си номер1.Но публиката много харесва дизайна на машините който си направил.Всички казват че си някакъв фирмен модел,закупен от вън.Но важното е че си уникален Български модел.Пожелавам ти много успехи.Групата която дойде с мен да гледаме състезанието,дойдохме усновно да видим твоите машини.Ама времето много ни обърка.В Силистра сме там.Дано няма толкова много кал.
        Преди Силистра,има друго състезание в района,автокрос Златоклас,виж календара,а на финала на Търговище,Андрей дойде да ми прави компания,нищо че поведох финалната серия,просто си беше мал-шанс,помогнаха ми да се завъртя и до там.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

На мен ми е по-близо Силистра.Нямам възможност да обикалям из страната.Да гледам всички състезания.Радвам се че си помагате,това е само едно шоу.Не вярвам че наградния фонд е толкова голям че да ви прави врагове.Всички участници са се потрудили много за да стигнат до това ниво.Аз уважавам труда и усилията който са положили.Но най много ми допада бъгито на Андрей.Моя гледна точка,не искам никой да обиждам.

Коментар

На мен ми е по-близо Силистра.Нямам възможност да обикалям из страната.Да гледам всички състезания.Радвам се че си помагате,това е само едно шоу.Не вярвам че наградния фонд е толкова голям че да ви прави врагове.Всички участници са се потрудили много за да стигнат до това ниво.Аз уважавам труда и усилията който са положили.Но най много ми допада бъгито на Андрей.Моя гледна точка,не искам никой да обиждам.
            Ами наградният фонд в Търговище,от както се помня е:
            1.80лв
            2.60лв
            3.40лв
            Да се чудиш как да почерпиш с тези пари!?
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

От: НОВОТО БЪГИ НА АНДРЕЙ13

Спорет мене нито футбола ни футбол нито ралитата ни рали нито държава ни като държава .... В дуги някой страни Футбола е издигант в култ в други моторните спортове (в частност мотоциклети в други ралитата и в трети автокрос и така на татък) тука в наща страна да те е срам да се наречеш пилот на автомобил или на мотоциклет федерациите дремят като мисирки нищо не правят (а интерес има от страна на хората) да спретнат някаква база малко повeче разпространение реклама да накрат един вид да живне тази дейност в нашата страна изобщо спорта било то физически било то и автомобилен ако ще о шах първенство да е важното е да искара младите хора навън да стоят по малко пред тез пусти компютри кадето си пропиляват живота в един измислен свят ... А тези наградни фондове дето ги дават не да се чудиш как да почерпиш а направо да те е срам да се наречеш победител в дадена свера ... Климата в нас за спорта е неблагоприятен каза един уш 'голям' човек ... Ми като ти студено през зимата ко правиш ПАЛИШ СИ ПЕЧКАТА ... Нека някой да направи нещо не да чака на другия да му измете ..... Има толкова много хора дето наистина правят страхотни неща и цяла България им се радва и един вид накрая излиза че ако не е таз България този човек нищо нямало да направи ДА АМА НЕ Е ТАКА човека се е трудил и си го е направил .... Туй 80 лева за първо място за мене е ОБИДА не с главни букви а направо подигравка ... Обаче човека не го прави за парите ... а го прави за себе си и за хората около него било то съпреници или приятели а в спорта винаги е хубаво когато има както му са вика ФЕАРПЛАЙ .... Живи и Здрави то другото с труд се постига

Коментар

Затова държавата ни е в това положение.Двама трина се блъскат да направят нещо хубаво, и много други гледат да им попречат.Защото са некадърници те да го направят.Най са добри в кражбата на Фондове.Петроф като ми каза колко пари са искали полицията за охрана направо ме разби.Всички който организират такива мероприятия са за похвала.Те са ГЕРОЙ.Нека има повече организирани състезания и по-малко нелегални който вземат жертви по пътищата.

Коментар

Още едно бъги двуместно видя бял свят най-после.Тази година определено съм доста продуктивен мисля до два месеца да пусна и джуниара та да мога тази зима спокойно да си карам ски на Боровец .
                  Прикачени файлове

Коментар

Даже успях да ги събера четирите заедно.

Коментар

И,това бъги е прекрасно.Браво.
                      Някакво инфо за ДВГ,СК,Диф?
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

За донор съм използвал фолксваген синхро 1.8 бензин.

Коментар

Каквото и да кажа ще е нищо на фона на това,което твориш,найстина.Желая ти здраве и всичко,което ти се върти в главата да имаш волята и парите да го извадиш на бял свят.Успех!!!
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Браво найстина има какво да покажеш още желая то успех нека "Кризата" да не ти влияе да показваш това което умееш и за напред да радваш и твоето и чуждото око с нещо хубаво.
                            Един съвет от мене не го приемай като упрек или нещо друго , дръж се с хората малко по човешки и живей с мисълта че всички сме равни било то с повече или по-малко пари . Просто живота на някой дава възможност да препечелят, а други да преживяват . Когато човек започне да създава нещо в нашата страна не всеки е облагодетелстван да има ресурса да го направи и понякога силната воля си казва думата в крайния резултат и радват и себе си и околните със това за което са се борили да сътворят

Живи и Здрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X