Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БМВ бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БМВ бъги

Здравейте съфорумци, най-новия член на форума Ви има лудата идея да прави бъги от БМВ Е34, мотора е М40Б18 и всичкото окачване от донора. Малко да се стопли и се почва. Поздрави.

До: БМВ бъги

хаде голега чакаме с интерес да споделиш повече за твоя проект

Коментар

Ако имаш нужда от помощ, моля !
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от napravi si sam Преглед на мнение
        Здравейте съфорумци, най-новия член на форума Ви има лудата идея да прави бъги от БМВ Е34, мотора е М40Б18 и всичкото окачване от донора. Малко да се стопли и се почва. Поздрави.
        Колега айде почвай че ще започне да застудява.Сега като го започнеш тъкмо ще си набрал инерция и идеи за хубавото време пък и да хванеш поне края на сезона.Успех в трудовата надпревара.

Коментар

Не съм запознат с подробностите в конструкцията на БМВ, но колкото знам ми дава представа, че би излязло добро бъги. На някои от бъгитата в автокроса задните носачи са именно от БМВ, и работят добре. Отделно задният задвижващ мост с независимо окачване дава голяма свобода на "твореца" да направи добри ходове, зависи от него. Ако двигателя се сложи отзад, и със съвсем къс кардан се свърже с диференциала, ще се получи добра конструкция. Така си размишлявам...
          Успех колега, не забравяй да ни информираш и показваш със снимки това което си направил по проекта.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Не съм запознат с подробностите в конструкцията на БМВ, но колкото знам ми дава представа, че би излязло добро бъги. На някои от бъгитата в автокроса задните носачи са именно от БМВ, и работят добре. Отделно задният задвижващ мост с независимо окачване дава голяма свобода на "твореца" да направи добри ходове, зависи от него. Ако двигателя се сложи отзад, и със съвсем къс кардан се свърже с диференциала, ще се получи добра конструкция. Така си размишлявам...
            Успех колега, не забравяй да ни информираш и показваш със снимки това което си направил по проекта.
            Правилно си забелязал,използват се носачи от БМВ-5та серия с полуоските и от Опел Омега същият вариант, но и при двата модела носачите идват молко къси!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

От: БМВ бъги

колега казвай какво се случва ,че и аз имам едно Е36 купе за тази цел ама вобще не ми е ясно какво да правя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X