Здравейте, момчета и момичета! Пускам тук тази тема, защото не се сещам за по-подходящо място в българското интернет пространство. И така, търся производител на бъгита в България, който да е в състояние да конструира машини от клас Т1А2. В момента водя преговори с голяма френска компания, която се занимава с производство и продажба на автомобили от този клас, части и екипировка. Фирмата има и собствен състезателен клуб. Автомобилите са 4х4 и в момента ползват V6 Рено двигатели по 300 к.с. Шасито е от тръбни кръгли стоманени профили, а каросерията е полиестер. Идеята е, ако предложеният от Вас модел бъде одобрен, да се сключи договор за серийно производство. Желанието на компанията е автомобилите да бъдат произведени в завършен вид, но без двигател и без скоростна кутия, които ще бъдат монтирани тук на място. Ако в България има производител, който може да конструира автомобил, отговарящ на изискванията за клас Т1А2, моля, нека се свърже с мен на телефон 0033699328058, или чрез ЛС в OFFRoad-Bulgaria. Ето и няколко снимки на един от моделите на фирмата. Бъдете здрави и на добър път!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся производител на бъгита
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Търся производител на бъгита
От нас са само парите, логично, нали? А и 'да го направя' не е точната дума, става въпрос за серийно производство. Успех!Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Всичко без мотора и кутията би трябвало да означава, че със завършени ел.инсталации, окачване, салона, арматурното табло и прочее? Правилно ли разбирам?
Дай спецификациите, пък знаели човек, може някой и да се навие....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
"Първото българско бъги ще се произвежда серийно, ако се появат клиенти за него. (Автор: Неделиян Нешев)
Над 20 новости за световния, европейския и българския пазар са избрали пролетния панаир за своя премиера.
Две са българските предизвикателства в автомобилния свят - първото българско бъги 4Х4 и първият български товарен електромобил.
Прототипът на бъгито е дело на предприемача Андрей Колев от Монтана. Скоростите се включват от волана, без съединител. Управлението е с хидравлика, а двигателят - "Ямаха".
Във фирмата си "Пластика-М-Андрей Колев" направил първото бъги за свои нужди. Но след това разбрал, че в света бъгита се произвеждат серийно само в Китай и сега на панаирна територия търси клиенти за серийно производство, което би свалило цената от сегашните 30 000 на 12 000 лв."
- интересна конструкция с няколко авторски решения направена на професионално ниво, можете да потърсите контакти с него
Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
А Андрей във форума е kotarakafeliks.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Разбира се, че ще кача още допълнителна информация, изисквания, схеми и изобщо всичко за машината. Междувременно, докато получа повече документация, препоръчвам да се потърси информация в интернет относно клас Т1А2. Аз самия искам да се започне работата колкото се може по-скоро, но това е свързано с много тичане насам-натам, няма как да направя всичко за един ден.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
От доста време чакам подобна тема. Първо да ти отговоря - в България не е проблем да се намери производител за каквото и да е бъги, въпрос на финансиране. Относно конструкцията искам да те питам дали имаш ясно задание и документация. Публикувай информация за изискванията към този клас Т1А2, за да се запозная със спецификите. Интересува ме още за производство на каква серия става въпрос. Необходими ли са изпитвания и кой ще ги прави?0889 38 43 67 Милен
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА Андрей във форума е kotarakafeliks..
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Така. Днес се срещнах с управителя на фирмата, имам уверението, че до края на седмицата ще ми дадат пълна документация за машината, конструкция, схеми, сорта на стоманата и т.н. Амортисьорите не е задължително да са ÖHLINS, може да бъдат всяка друга престижна марка, която отговаря на изискванията.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Днес ми звънна един познат и ето ме и мен тук.Както казва Леонардо Ди Каприо в началото на най-новия си филм че: "Идеята е най-подлото нещо". Ето една от тях. Хем сърби, хем после боли:Но както всички останали хора и аз имам 365 дни в годината....а колко ли още години.Но да се върнем към идеята за която не се знае колко дни или години ще трябва да отделя.Значи така мисля аз...Идеята е добра и привлекателна на пръв поглед...като красивата жена
.Коварна за тези които са се доксвали до нея и са оставали излъгани и ограбени. Полезна, за......тези които са дръзнали да я осъществят, независимо дали са успели или не...но са извлекли поуки за по-нататък.С две думи преминал съм през тези етапи.Имам фабриката и възможностите www.plasticabg.net , но нямам вярата че това може да стане.Просто досега никой, не е успял да ме убеди ,че има смисъл в чисто финансов аспект.А все повече се убеждавам колко комерсиален е света и именно тези некомерсиални идеи са доста хлъзгави.Може да прозвучи смешно, но като прочетох заданието за такова бъги неволно си помислих ,колко ли от 5-те хиляди лева такса за смет /а ползвам само две кофи/която плащам годишно ще трябва да начисля з една бройка от тези бъгита.Смешно, но вярно.А по същество едно такова бъги отнема около 130 човекодни шлосерски и 80 машинни.За матриците за пластиките, 3D програмиране, CNC фрезоване още 50 .Я да сметнем.Около 8000 лева труд в България.Говоря за квалифициран и професионален труд, при който се гарантира успеха на мисията, а не на някакви си етуистични и самодейни опити да се прескочи летвата.Та това е без материалите и консумативите .....счетоводителя,.....ха.... забравих пазача, без който няма как да не видиш някое бъги да препуска в конски впряг управлявано от някой ром макар и без каска
Ще спра до тук, защото ако продължа по-нататък, ще ви разочаровам и обезкуража, което не е полезно за тези, които като Л. Ди Каприо не са рабрали колко коварно нещо е идеята. Аз не съм се отказал от нея, даже напротив...до месец ще е готово новото ми творение. http://vbox7.com/play:f9b1786f
http://vbox7.com/play:5b223ec5 Сега работя върху дизайна на спойлерите и ми идва да си говоря на Виекато гледам какво се получава.Но това си е моя идея..коварна или не. А сега за чуждата . Съгласен съм да я осъществя...естествено срещу заплащане. Трябват ми чертежи или скици.Ще направя 3D модел и футуристичен външен дизайн /този на снимките е смешен/после одобрение , капаро и действие.Матрици за спойлерите, шаси прототип, главини, носачи, джанти гуми.Прототипа ще е скъпичък, но чак после ще може да се узнае каква ще е серийната цена.Има още хиляди подробности и ????около трансмисията в смисъл 4х4
дифове , кормилна уредба и т.н.Вече започнах да се увличам и току виж пак ме е тупнала по главата някоя идея.Ама поне не е моя и ще мога да изкарам някой лев, щото моите /тези извън бизнеса/ досега досега са ми донели само чест и слава.
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=16431&page=3
Ето това ми е идеята на снимката , която , като бръмбар ми се върти из главата, ама скоро ще излезе навън.
Коментар
-
Вече намерих, каквото е нужно. Модераторите могат да затворят темата. Благодаря Ви, на добър път!Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар