Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конструкция за автовоз на Ивеко 3510

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конструкция за автовоз на Ивеко 3510

Моля ви даите ми схема за автовозче Ивеко 3510 с единична кабина. . . и какви изискваниа има за направата му от страна на КАТ , ТЕХНОТЕСТ . . . или поне ме насо4ете каде мога да немеря такова нещо мн. ви благодаря предварително ! ! !

Ако имаш в предвид на бордово или на голо шаси да направиш платформа с рампи за качване на автомобили,в мобиле.бг,раздел "малки обяви,продавам"имаше предложения за изработване на такива и на различни ремаркета.Ако ще си го правиш сам,намери някой с пътна помощ и копираи от нея.Поздрави.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

мерси все пак

аз имам кои да ми го направи , но ми трябва план по които да го направя! а за изискваниата кам технотест мойете ли да ми кайете нещо?

Коментар

До: Конструкция за автовоз на Ивеко 3510

И аз се интересувам от изискванията на ТЕХНОТЕСТ за преработване на камионче в автовоз.Ако някой има някаква информация или линк нека да сподели.Знам че има някакви изисквания за габаритните размери но няма никакви публикации в нета,толкова ли са секретни нямам идея.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X