Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на рама

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на рама

Надявам се това да е правилният раздел за моя въпрос. А самият въпрос е, каква рама би било най-добре да се използва за направата на един хибрид?

Идеята е върху /сравнително/ модерна рама с двигател и ходова част да се посади купе от доста стар автомобил. Веднага ми идва на ум УАЗка, но има ли други варианти, не толкова груби и бензипопиещи? Например сузукитата Самурай, никога не съм заглеждал, на рама ли са, може ли да се изхвърли купето?

Също си мисля за "подложка" от Бръмбар, нали като се махне купето и остава само една платформа с колела и двигател. Но тя самоносеща ли е, или без купето ще се деформира/разпадне?
    Последно редактирано от Теодор МБ; 29-12-09, 10:29.
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

До: Помощ за избор на рама

Може ли да кажеш какъв автомобил искаш да сложиш на шасито.Самурая е с отделно шаси , но е малко.Идеално е за Трабантче.

Коментар

До: Помощ за избор на рама

Половин автомобил е. Предната половина от Шевролет от средата на 30-те години. Защо половината ли - ми това е останало Така че има свобода на движение, може да се напасва напред-назад по шасито. Не е особено голямо и е доста леко. Като проблем може да се окаже дължината на муцуната, но в края на краищата всичко е догадки, докато не се измерят и сравнят двете неща, рама и купе...
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X