Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Картинг/Бъги от Дружба

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Картинг/Бъги от Дружба

    Доста труд си положил колега и от снимковия материал се вижда,че конструкцията е добра и на вид яка.Имам само една забележка и тя е за гумите.
    Днес точно разглобих една гума като тези които си поставил отзад-пълна порнография.Самата гума е от някаква рециклирана пластмаса отвътре куха и уребрена напречно,никаква еластичност.Джантата е разглобяема,държи се само от три болта и е направена от някаква мека ламарина и ме съмнява дали при едно странично натоварване няма да поддаде.За главина са поставили някакво чудо на "техническата мисъл"-пластмасово лагерно тяло и сачмени лагери на които външната гривна е пластмасова/това последното сигурно си го изхвърлил/.
    Моя съвет е колега да потърсиш нещо по-добро и истинско за ходовата част.
    Колкото до седалката ами разходи се до някой пункт за старо желязо или някоя морга и ще намериш нещо подходящо.Има доста вече изхвърлени от тези въртящите се столове и от тях може да вземеш подходяща седалка.
    Иначе евала за труда.
    Успех.

    Коментар


    • #17
      От: Картинг/Бъги от Дружба

      Пробвах да кача клип от телефона но не можах затова ето две снимки.
      Прикачени файлове

      Коментар


      • #18
        От: Картинг/Бъги от Дружба

        Най накрая успях,малко седалката ме дразни,ама карай.Целта ми беше да откъсна сина ми от компа,таблета и всички други подобни простотии.Сега незнам да се радвам ли или да плача,защото трутинетката вече не го задоволява,а иска истинси картинг.Та сега продаваме адската машина и търсим картинг.Що се отнася до гумите наистина са голяма простотия ,но с малко труд ги понагласихме и за сега са ок.

        Коментар


        • #19
          От: Картинг/Бъги от Дружба

          Искам да питам, дали с този мотор на резачка Дружба може да стане мини-бъги, защото се запалих на тази тема, а на село имам такъв двигател. Дали ще успее да тръгне ? Защото в нета на клиповете, със рамка от колело едвам се движат хората, но баща ми каза нещо за нагласяване на обороти или нещо от този род, та може ли някой да ми помогне ?

          Коментар


          • #20
            От: Картинг/Бъги от Дружба

            Точно така. Има обороти, и ако ги дигнеш ще бяга повече.

            Коментар


            • #21
              От: Картинг/Бъги от Дружба

              Има и голямо значение от съотношението на зъбните колела които ще слагаш . Колкото е по голямо това на оста , толкова повече мощност ще има обаче за сметка на скоростта .

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X