Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преработка на буханка-в какво ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

направих дорник, инструмен нямам, даже и незнам какъв е
    но наъ интересното е че самата риза несе кърши (чупи) а се заплесква
    Другите три ги изкарах само с помоща на едно яко желязце и чук, абсолютно никакъв проблем
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
      инструмен нямам, даже и незнам какъв е
      Мисля че визираше ЧУК-а
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Ами то си пище че има специален инструмент...
        какво имаш в предвид

Коментар

Камене извади ли ризата
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

преди 5 мин си влизам че бях в странство
            утре ще я застъпвам, с големия чук
            и вечерта ще пиша

Коментар

Сори ако излизам от темата ама днес 2 часа разглеждах една Буханка 2006 година в сервиза на едни приятели... на 8000 км. .....
              ХОРАААААААААААААА БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Не разбирам защо да бягамеееее

Коментар

И защо да бягаме от Буханката далече Какво видя лошо в нея УАЗ-а не е за всеки-това е казано многократно тук в форума,а и не само тук УАЗ-а си иска и той както всяка друга машина подръжка и се отплаща за подръжката съвсем истински и честно Да кажем още че УАЗ-а е с много евтина подръжка и се намират части навсякъде където погледнеш.Освен това УАЗ-а е с ниска цена-дори и като нов в магазина.И така от всичко посочено-къде видя лошото и от къв зор трябва да бягаме далече от Буханката

Коментар

еи що да бягаме
                    недей тъй, че ме боли краста и немога да шавам

Коментар

оууууууу! връщам си думите назад
                      но първо ще обясня защо написах по-горното...
                      представете си кола на няколко месеца... всичко, което може да ръждяса-ръждясало, всичко , което може да се саморазвие- се саморазвило , всичко, което трябва да има смазка - сухо и набраздено и т.н. и т.н. ..... НО... днес направихме "лек оффроуд" с въпросния автомобил и мога да кажа само едно - ЗВЯР!!!!
                      даже ще извикам на дуел всеки, който каже нещо против буханките
                      Последно редактирано от TurboKuчekBabait; 08-02-07, 00:37.

Коментар

За Буханката недей казва нищо лошо-където трябва-тя се е доказала.И другото-в всяка една страна най-проходимите машини са в армията-а Буханката малко или много е армейска Колкото до тази Буханка дето си видял-не допускаш ли че е карана от човек който си няма и понятие от УАЗ?Или е била служебна и на никой не му е пукало?Щото аз и ново Ферари като го подкарам на първа с газ до дупка колкото може да вдигне-все ми се струва че ще го счупя и него за ината Хората са казали че УАЗ-не карат случайни хора-а че има някой дето се опитва нарочно да го счупи или си няма и хабер от УАЗ-това е друг въпрос

П.П. И понеже виждам че си от Варна-я кажи кой беше сервиза където правиха Буханката-защото на мен в два сервиза не можаха да ми оправят съединитела Просто изказването беше че е много сложно за ремонт Ясни са ти майсторите нали?

Коментар

Прав си , буханкта е сотаджйска.. карат я сигурно зверски
                          А за сервиза , той е на околовръстното веднага след улица "Подвис" по посока вятърна мелница... пише "Топ сервиз"
                          Ако искаш утре ще ти звънна ... отдавна се каня ... да поговорим за редукторните мостове от Украйна

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
                            Прав си , буханкта е сотаджйска.. карат я сигурно зверски
                            А за сервиза , той е на околовръстното веднага след улица "Подвис" по посока вятърна мелница... пише "Топ сервиз"
                            Ако искаш утре ще ти звънна ... отдавна се каня ... да поговорим за редукторните мостове от Украйна
                            Самият аз съм на улица Подвис-така че ще си кажа личното мнение за сервизите на околовръстното:ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЯХ-ОТ НИТО ЕДИН ОТ ТИЯ СЕРВИЗИ Могат да ремонтират каруци-друго нищо.
                            П.С. Извинявам се за офтопика по темата.

Коментар

Буханката както всяка УАЗка е железна машина. Вече 18 год. карам Буханка ежедневно и съм изминал с Буханки около 450000км. Лошо нещо за тях не мога да кажа никога не са ме оставяли на път и да съм имал леки аварий те са отсранявани и УАЗика винаги ме е прибирал благополучно

Коментар

неще да излезе ризата
                                ще занеса блока на някой фрезист да я разстаржем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X