Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бъги от ВАЗ 21011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• бъги от ВАЗ 21011

здравеите колеги от около 2 години ми е влязла муха в главата за направата на Бъги. За донор разполагам с Жигулито на баща ми.
    Та въпроса ми е къде да разположа двигателя? защото обмислям да използвам и диференциала + скоростите. Но четох че е препорачително ДВГ-то да е колкото се може по на зад, или това не проблем?

До: бъги от ВАЗ 21011

Първоначално публикуван от savi88 Преглед на мнение
    здравеите колеги от около 2 години ми е влязла муха в главата за направата на Бъги. За донор разполагам с Жигулито на баща ми.
    Та въпроса ми е къде да разположа двигателя? защото обмислям да използвам и диференциала + скоростите. Но четох че е препорачително ДВГ-то да е колкото се може по на зад, или това не проблем?
    Колега,точно в този раздел,има много отговори на твоя въпрос.
    Просто прочети преди да питаш.Успех.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

ъм...ладичката нали е със задно?!а повечето бъгита се правят с двигател с предно предаване който отива отзад заедно с ходовата част и т.н....според мен с ладичката ще стане доста трудно...

Коментар

Здравете!
        Става едно наистина добро бъги от Ладата,и ще върви доста,ако я направиш до 500кг.Помисли малко и ще видиш ,че ще стане едно наистина сполучливо бъги.
        Поздрави!

Коментар

Бъгита се правят от преди да има автомобили с предно предаване. До не чак толкова отдавна в Руския шампионат половната машини бяха със скоростна кутия и диф от ЗАЗ, останалите от Жигулка, почти всички с жигулен мотор.
          Може, става, иска си само правенето
          Никой не е забрнил разполагането на двигателя отпред. Има и други варианти.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Приятели,
            От жигула става много трудно бъги. Аз лично имах жигула и мислех да става баги, но моята беше 70 и малко. Беше много зле и то трябва да е кола с предно предаване за да стане според мен.
            Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X