Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги с двигател от Москвич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги с двигател от Москвич

ако някой може да ми даде снимки на бъгита с двигател от кола или чертежи на такова бъги

Ами използвай търсачката и се поогледай в тази тема - пълно е. Освен това двигател бъги не прави. Направи всичко останало и си остави място за двигателя
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

abе търсил съм из нета няма тва дет търся смисал търся чертеж за бъги с двигател от кола не от некав мотор скапан капиш

Коментар

Аз не вярвам някой да е правил чертеж на нещо което е заварявал и рязал по място. Взимаш един голям картон - в реален размер, сядаш отгоре, преценяваш къде ше са агрегатите и колко ще са големи и чертаеш отгоре. Като нахвърляш приблизителните размери, може да почнеш с по-подробни. После си идва ред на рязане и заваряване.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Правилно. Приложи творчество. Копирането е лесна работа.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

До: Бъги с двигател от Москвич

Знам че има такова бъги с двигател от Москвич в с.Люлин (близо до Перник) .То е с 2 скоростни кутии от Москвич поставени 1 зад друга но е правено за удоволствие (и за дарва ) и няма чертежи.

Коментар

До: Бъги с двигател от Москвич

То бъгита много ,ти трябва да решиш какво искаш и с какво разполагаш.Най лесно е ако нямаш нищо ,щото няма да му търсиш място

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X