Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Необходимост от помощ за ремонт на бъги в гр. Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Необходимост от помощ за ремонт на бъги в гр. Пловдив

Здравейте, бъдещи приятели, ще съм максимално кратък! Есента си взех самоделно бъги с двигател от цбр, и мога да кажа, че направо лети. За мое нещастие го споделих с мой близък приятел, който направи една малка грешка при движение с висока скорост и го завъртя. Та сега има нужда от ремонт, който аз като начинаещ в тази сфера не бих рискувал да предприемам, предвид че ще се движи по черно основно . Ще съм изключително благодарен ако някой, който може да помогне се отзове или да познава някой , който да помогне също е добре. Подпитах няколко тенекеджий да го оправят предвид че не е много работата( има една полускъсана тръба) но изглежда тенекеджийските услуги са доста търсени и всеки ми отговаря ела след 1 -2 месеца да видим... Човека, който го е правил каза че е за не повече от един ден работа обаче живее във Велико Търново пък и съм сигурен, че и в пловдивски район ще има не малко кадърни опитни и надъхани хора. Благодаря ви .

Сещам се за Росен - sobax . В подписа му има телефон.

Преди години ми завари сцепено шаси и докато продам джипа (4 години) не беше мръднало. А други "майстори" ме съветваха да изхвърля колата.

По принцип е много зает. Но поговори с него, може и да се разберете
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Пуснах пост във фейсбук групата и той отговори! Стискам палци скоро пак да е на ход.
      благодаря

Коментар

Обади се на Краси - Traveling - ако се навие, ще ти го направи както трябва.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X