1.6 моноинжекцион.Компютъра липсва така че идеята е да стане 1.6 карбуратор.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
В момента правя едно с задно разположен мотор.
Мога и на теб да сътворя нещо подобно.
След две седмици го завършвам и ще имам повече време.
При направа според изисквания на клиента-гуми ролбари точкови колани безшевни тръби ход на предница и задница Зависи за скоростно каране или тип планинско защото са две различни концепции.други специфични неща може да уточним цената.
Сега това което правя ще струва на клиента 1500лв труд.За части и доработки освен донорската кола са още толкова пари.
Ако търсиш нещо такова мога да помогна.
Щом колата няма комп трябва да се сложи карборатор от стар подобен модел.Но ще загуби част от конските сили.
Аз ако имах време и ми се инвестираше отдавна щах да съм го направил,не 10 години да гние.Гние силно казано,още няма ръжда никъде.Мислех си по скоро някой здраво да се покефи за собствен кеф или реклама,а колата да не седи сама и да умира от скука.Иначе 1000 лв.максимум ми струва да су купя същото(87 г. е) и да го възстановя.И то 1500 лв крайна цена с труд за неща,които не мога сам...не че се сещам за такива.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар