Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Четириколка от ИЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Четириколка от ИЖ

Благодаря за пожеланията. Още не ме ядосал да го продавам. То не че има и цена. Ще го оставя като прототип ). Ако сменям двигателя надали ще е пак руски. То вече не се и намират Иж-ове и руски дръгеле. За МЗ съм мислил, много са добри, но според мен са много нежни и няма да издържи, а и цените не са им ниски. Така че, май най добре японец да е. Ама за сега няма и ще си прищорвам тоя докато му дойде акъла. За возене става. Просто трябва да му открия проблема когато не пали, а това е трудна задача . Каране му е майката.
    За сега не се занимавам с преправяници по него. Минал съм на по големи състезателни бъгита. В момента подготвяме едно такова и не оставя време и нерви.

Коментар

Първоначално публикуван от Mishania Преглед на мнение
      Минал съм на по големи състезателни бъгита. В момента подготвяме едно такова и не оставя време и нерви.
      Извинявам се за спама, по - големи ли, имаш ли тема, снимки във форума да го разгледаме, то е ястно че си изобретател
      Поздрави
      Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 16-03-10, 19:33.

Коментар

Минал съм на по големи състезателни бъгита. В момента подготвяме едно такова и не оставя време и нерви.
        Раздухай малко.Какво е бъгито?Ще те очакваме ли в шампионата?Дай малко снимки.

Коментар

Ако сте ходили на състезание - №13 от големия клас

Коментар

Ако сте ходили на състезание - №13 от големия клас
            За Диан Даков явно става въпрос,доколкото знам е в чужбина,миналата година не се появи въобще,а 2008 кара само на Садина.
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

За неговото бъги става въпрос. Но не съм аз Диян . Последо бе на Троян. Тази година живот и здраве ще се пробваме на някои писти. Но до тогава трябва да подготвим машината. Нали последния път я помля на Троян.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X