Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Четириколка от ИЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Четириколка от ИЖ

здравеите искам да покажа това с което се захванах наскоро не е нещо койзнае кааво но намен ще ми върши работа надявамсе та сега се прави задната ос и следват спирачките което за мен е голям проблем защото не искам от кола че са тежки трябва ми спирачен апарат и диск от някакъв мотор или нещо такова п.п давайите идей че до дест дена трябва да стане
    Прикачени файлове

До: четириколка от иж

Лелееееееееееее!
    Гледам все повече хубави идеи!
    Браво,добре си се справил.Много е добро и трябва да го довършиш.Можеше да го направиш отпред с една гума.
    За какво ще го използваш?
    Поздрави!

Коментар

До: Четириколка от иж

Браво , браво продалжаваи в сащия дух

Коментар

На пръв поглед изглежда добре.
        Задната ос цяла ли ще е или с диференциал? Май ще правиш самоделно АТВ.
        Тогава на задния мост слагаш диск от съвременен мотор, моторждиите да се изкажат за подходящия модел.
        Поздрави за инициативата.
        И умната като стане
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Здравей!
          Хайде отговори на въпросите ни де!!!
          Никаква информация не даваш!
          Поздрави!

Коментар

Колега не бързай а мисли слагай преправяй режи и така 5 пъти преправих скоростите на моето бъги и сега са като на кола2009г. хората са казали бързата работа срам за майстора.Успех с теб сме.

Коментар

Здравей колега, поздрави за ентусиазма. От какво са предните главини?
              Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Колега, идеята ти за бюджетно АТВ ми допада.
                ИЖето има прекрасен за целта двигател.
                Не ми допада, обаче изработката на предните носачи. Направи ги от тръби с тръбогиб
                Профилът който си използвал е МНОГО по-слаб от тръба, а заварките по него не са най-доброто.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от tomcat4o Преглед на мнение
                  Здравей колега, поздрави за ентусиазма. От какво са предните главини?
                  предните главини както и шенкелите са от лада а рамената за кормилните щанги са скъсени с 2,3см.
                  Прикачени файлове

Коментар

За прдницата да кажа,значи след като прочетох всичко което пише в нета за носачи (предимно китайски)и едни направени и изпитани от една самоделка с мотор поголям от моя,реших да си ги направя.И то малко по големи от тези на наско райдъра (извинявам се ако бъркам ника) а за заварките толкоз мога а и там където съм сметнал за нужно са със стоманени електроди много зор работа беше ама си заслужава.Ходих при един майстор да ми направи заварките със ЦО,и следкато взе да вика"днес неможе ела утре" друго не ми остана.Двигателя е отремонтиран и сега чакам оста и фланеца за венеца и си търся спирачен апарат и диск. Да попитам какво мислите за диск от ЕТЗ ? Те отпред са с диск ама няма от къде да видя колко е дебел.За какво ще го ползва?-за баир естествено,лов-можеби ,че на кадета картер вече копира коляновия вал и събира половин литър по малко масло от нормалното А подкрепата ви е оценена давайте идеи за задницата и някави спойлери понататък.благодаря

Коментар

Драго, не ми харесва захващането на долният шарнир. Така всичкат енергия на удара ще отива на скъсване на резбовата шийка на шарнира. То, че няма да скъса шийката се знае, но ще разбие отвора и съвсем скоро ще започне да хлопа. По-добре завари една втулка с вътрешна резба същата като на накрайника, който ползваш за шарнир, и завий накрайника в него. Задължително с контрагайка, не против саморазвиване, а за повече здравина, да не хлопа в резбата. А защо не използва оригиналният долен шарнир от Ладата?
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

на докнив носач има гайки и от двете страни шарнир от лада не е защото тогава неможах да го измисля подобре а и ако пробия профила и от двете стани за даго закрепя има шанс да се огъне(всепа е кух)а така само ще заваря по една триъгална планка ако се наложи да се корегир при пробата

Коментар

Относно предницата май ще е най-добре да се пробва при каране и ако се счупи да се усилва или променя. На мен лично ми харесва защото е простичко направена без сложнотии и съответно лесно ще се ремонтира. Предвиждат ли се предни спирачки?
                          Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Първоначално публикуван от tomcat4o Преглед на мнение
                            Относно предницата май ще е най-добре да се пробва при каране и ако се счупи да се усилва или променя. На мен лично ми харесва защото е простичко направена без сложнотии и съответно лесно ще се ремонтира. Предвиждат ли се предни спирачки?
                            предни спирачки-те ще са най най накрая и ако се наложи

Коментар

някой знае ли морга или нещо подобно за мотори в пловдив област търся си спирачки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X