Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това е моето Бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Това е моето Бъги

Към ford_mario: тръбите, които използвам, са Ф45х2 мм, обикновени черни шевни тръби. Цената им е около 4лв на метър. Продават се във всички складове за метали. Аз мойте съм ги купил от една фирма за метали на околовръстното шосе до Суходол. Успех в начинанието, ако имаш въпроси или нещо не е ясно, питай!
    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Мда схванах всичко.Благодаря за изчерпателните ви отговори

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
        Благодаря първо на gogo_spama. Здравейте, поработихме малко върху бъгито и мога да ви покажа нови снимки.

Колега понеже ми предстои преправяне на окачването на моето бъги следя с интерес всички теми.Имам едно питане към теб на първите две снимки много ми хареса как се чупи но виждам че си без амортесьори.Как изглежда хода на носачите след като ги монтира?Виждат ми се с къс ход и аз още се двоумя какви да сложа.

Коментар

Здравейте пичове . И аз се хванах с този занаят ама бавно върви . Мойта дрънчилка ще е с двигател на ауди 80 рамата е готова и сега правя носачите има малко снимки ама незнам как да ги покажа.Иначе копирам старата рама от Толиати старите кучета сигурно я знаят.

Коментар

Първоначално публикуван от bocluc1973 Преглед на мнение
            Здравейте пичове . И аз се хванах с този занаят ама бавно върви . Мойта дрънчилка ще е с двигател на ауди 80 рамата е готова и сега правя носачите има малко снимки ама незнам как да ги покажа.Иначе копирам старата рама от Толиати старите кучета сигурно я знаят.
            През 80те години в България внасят 10 Толиатски фабрични бъгита,мисля по линия на СБА.Машините са с Самаров мотор-кутия напречно разположени.Нестандартното по тези машини е разположения в ляво скоростен лост!?Другият проблем е изпълнението на главния ролбар,който по изисквания трябва да бъде 45х3мм или 50х2мм,а там е доста по-тънък.В последствие много машини отпаднаха от шампионата а няколко се преправиха по изисквания на БФАС.Конструкцията на рамата е доста добра,много е лека и стъпва перфектно на трасе.В Казанлък на изхода за Ст.Загора в дясно от пътя(моргата на Станчо) има такава машина,но с двигател от Опел и мисля,че имаше и една рама без ролбар.Третата я продадоха в Лом,миналата година я кара Калин ....в шампионата.От останалите една е в Монтана,две има във Варна,от Шумен се показа една на състезанието в с.Садина,останалите сигорно гният по паркинзи и гаражи или отдавна са нарязани за скраб!?
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Тази дето е при Станчо с опеловия мотор я продадоха отдавна мисля в Ст Загора а това бъги дето замина за Лом го карах аз преди това по състезания ама малко . Беше 29номер от Казанлък. Само че му бях сложил лада 1600 щото самарския беше 1300. Сега има още едно с двигател на фолц. гние там в един пункт за старо желязо аз от него взех малко размери.

Коментар

Не толкова отдавна,Драго го кара на Чирпан 2008г.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

2009 мисля че го продаде. Станчо правеше едно ново от рено 6v ама го изостави засега щото има други работи да върши.Иначе то ще стане добра машина 4x4.Аз мойто хептен го изоставих щото полицаите преди две седмици ми изпраскаха един акт и финансиите се сринаха нацяло.

Коментар

Вече имам шенкели от Фиат Пунто за задния мост на бъгито ми и скоро ще ви го покажа. Сигурен съм че ще ви хареса решението.
                    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Действай,че замря темата!!!

Коментар

Малко се забавих, но се радвам че имам какво да ви покажа. Очаквам коментари за решението ми.
                        Прикачени файлове
                        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Супер става-браво,аз с моите фантазии веднага му наместих два цели моста и един V8 отпреде
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Това на аватара същата рама ли е ?
                            Изглежда красиво и здраво .
                            Окачването ще го чакам с интерес да го видя . Давай !

Коментар

Това, че си ползвал тръбогиб е много добре и като външен вид е добре, но решението за задното окачване не ми харесва - мисля че ще имаш доста ядове. Добрата новина е, че винаги може да се преправи! На покрива ако вместо една са две тръби ще е по-добре от гледна точка на сигурността. Може да са на разстояние 200-300мм за да не пречат при влизане и излизане.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                                Това на аватара същата рама ли е ?
                                Изглежда красиво и здраво .
                                Окачването ще го чакам с интерес да го видя . Давай !
                                Виждам, че проявявате интерес.
                                До момента съм се включвал в чужди теми, за да покажа някой мой решения и да Ви споделя опита си .
                                Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                                Я,направо отвори нова тема-"Бъгитата на Тигъра"-например и ни покажи какво си направил.За всички ще е полезно.
                                Поздрави.
                                Нов участник бях във форума и не знаех правилата.Не се чувствах сигурен, но сега вече щом проявявате интерес, ще отворя нова тема и ще Ви покажа какво съм направил до момента, какви идеи имам, за бъдещите ми проекти и се надявам да съм Ви полезен.
                                Поздрави !
                                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X