Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това е моето Бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Това е моето Бъги

Georgi Rudi може ли да ми кажеш от къде взе модела за рамата или сам я измисли.Такова нещо регистрира ли се? И аз имам много голямо желание да си направя обаче знам че има тънкости и искам да съм подготвен.Ако искаш ме намери на скаип cpz-vs име IcO.Благодаря предварително!
    По малко, ама с хляб!

Коментар

За модела на тръбната конструкция идеята е моя (и по точно на Баща ми). Не съм сигурен за регистрацията пред КАТ, но на този свят няма невъзможни неща (всичко се постига с пари, а което не става, се постига с много пари). Радостно е че искаш да тръгнеш по нашите стъпки, затова ти предлагам следното ще ти кажа каде да се намира бъгито ти ще дойдеш и ще го видиш. Тогава ще питаш, ще получиш доста добри отговори и съвети от мен и баща ми. Тогава ти препоръчвам да се заемеш и със самото твое творение.
      Последно редактирано от Georgi Rudy; 05-01-10, 10:03.

Коментар

Ами добре,даи някакви координати.
        По малко, ама с хляб!

Коментар

Пиши на лично когата можеш

Коментар

Ами не мога да се опрая още с саита :Д От каде се пише лично?
            По малко, ама с хляб!

Коментар

Евалата Руди, страхотна машина имаш!!!Не я бях виждал до сега.
              Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

Първоначално публикуван от IcOMencheV Преглед на мнение
                Ами не мога да се опрая още с саита :Д От каде се пише лично?
                Тъй като още си младши участник нямаш право на ЛС

Коментар

Здравейте колеги! Аз мисля също като вас и вече съм започнал второто си бъги с двигател на трабант като се надявам да не стане по-тежко от 250кг. Първото ми беше от двигател на шкода 120L и тежеше 500кг. Много добре се държеше на всякакви пътища. Ако проявите интерес мога и снимки да ви покажа.
                  0889 38 43 67 Милен

Коментар

Давай човек качваи снимки!!!!
                    По малко, ама с хляб!

Коментар

Хей, здравейте!!!Вече напредвам с новото си бъги.Вижте тук.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...057#post999057

Коментар

Първоначално публикуван от kotarakafeliks Преглед на мнение
                        Хей, здравейте!!!Вече напредвам с новото си бъги.Вижте тук.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...057#post999057
                        Феликс мисля че съм те виждал на ралито в КРИВОДОЛ ако не се лъжа.

Коментар

Така започнах второто бъги:

0889 38 43 67 Милен

Коментар

Поздрави за машинката колега. Какво Ф- и колко са стените на тръбите давай смело и пускай снимки какви ги вършиш.

Коментар

Понеже видях, че ползваш шевни тръби - желателно е да ги огъваш така, че шевовете да се падат отстрани, за да се натоварват последните възможно най-малко. А там, където се налага извиване в повече посоки и все някоя от сгъвките трябва се припокрива с шева, е по-добре той да се пада от вътрешната страна на сгъвката, тъй като силите на натиск са по-щадящи към шева, отколкото силите на опън.
                              А тръбогъва да не би да е с по-тясна ролка, отколкото са самите тръби? Сгъвките изглеждат леко сплескани от вътрешната страна и вероятно с разширяване настрани, та затова питам. Тръбите 42х2 ли са?

Шасито изглежда доста професионално, и конструктивно, и като изпълнение, така че нямам търпение да видя завършеното бъги в действие
                              Формотворец на коли

Коментар

Благодаря колеги първо за оценките и сьветите ви , което ме нахьсва много скоро да ви го покажа завършено.
                                Тръбите които съм използвал са 45x2мм ,като критериите ми за купуване бяха единствено да бьдат нови ,евтини и леки.Нямам трьбогиб и ги нося на няколко различни места да ми ги огьват ,както се сещате ина различни машини.Сьобразявал сьм наи вече симетричните сгьвки поне да са на една машина направени.Мислил сьм си много пьти да си направя или да си купя готов трьбогиб,но машините които сгьват трьби под 3мм са по сложни и по скьпички. Не ми се рентира за 50 сгъвки да инвестирам минимум 5-6 хил. лева за тръбогиб в момента. Надявам се в бъдеще да мога да си го позволя. Имам още идеи за бъги 4x4 и една триколка искам да направя, дано да имам време.

Поздрави
                                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X