Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това е моето Бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: това е моето Бъги

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
    Ако си карал ТРЪБ ще знаеш, че е много бръззз на светофара!
    Рън-дрън,дръннн, ръъъъънъъъън....и много пушек
    Тръби е най-хипарската кола, имал съм и спомените ми са все хубави!
    Първата ми кола беше Трабант втората също, знам колко върви Траби.
    За това се учудвам на суперлативите за него .

Коментар

До: Това е моето Бъги

Ако е добре центрован и е в добро състояние двигателят, на 1ва и 2ра скорост е доста пъргав. Като прибавим и леката конструкция на бъгито, Трабито изобщо не е за подценяване. То е всичко друго но не и икономично.
      С ауспуха, обаче ще върви повече и ще живее по-дълго
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Със сигурност върви повече от Траби, защото е по леко. Поздрави, изглежда готино..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Браво и от мен.Само ми е интерестно как си решил въпроса със скоростният лост./как включваш скоростите със "садилото"/
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Поздравления и от мен. Много добре изглежда, леко е и предполагам ще е проходимо. Заради ресьорите окачването ще има малък ход и в пресечена местност едната гума почти винаги ще е във въздуха. Червеното бъги от втората снимка също е добро!!!

Коментар

Колега с трабанта не съм запознат но си се справил кусури всеки може да намира.Пък и двутактов ДРУГО СИ Е ДА ТИ ЗАМИРИШЕ НА СЪСТЕЗАНИЕ

Коментар

благодаря на всички за изказаните мнения
                започвам подрет доколкото помня
                1. трабанта върви и които не му се вярва да доиде и да се качи на него. върви защото конструкцията цялата е близо 250-300кг а това е много под теглото на трабанта.
                2. скоростният лост съм го обърнали се намира от дясната страна но водача ще го снимам и ще го покажа
                --R
                1---2
                3---4

3. бъгито е едно и снимките са избрани от многото докато го правех ме.

Коментар

До: това е моето Бъги

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Първата ми кола беше Трабант втората също, знам колко върви Траби.
                  За това се учудвам на суперлативите за него .
                  Разглезил си се!
                  Я се замисли, колко лади си отрязал по светофарите!
                  Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Здравейте!
                    Бъгито е перфектно,но лошото е че е не е за двама човека.Хубаво щеше и да е с по-мощин двигател-е то се прави де.
                    Поздрави!

Коментар

пак напомням че това го направих ме с бащата за опит
                      сега в двора имаме един москвич,
                      едно рено невада,
                      и един опел кадет дизелов

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                        благодаря на всички за изказаните мнения
                        започвам подрет доколкото помня
                        1. трабанта върви и които не му се вярва да доиде и да се качи на него. върви защото конструкцията цялата е близо 250-300кг а това е много под теглото на трабанта.
                        2. скоростният лост съм го обърнали се намира от дясната страна но водача ще го снимам и ще го покажа
                        --R
                        1---2
                        3---4

3. бъгито е едно и снимките са избрани от многото докато го правех ме.
                        Много ми е интересно решението на скоростите ? Снимай ги !

Коментар

просто лоста вместо да сочи на зад към купето както е при трабанта. двигател след като го сложихме отзад преместих ме лоста на пред и сега се намира от ляво на водача. ще го снимам с подробности и ще го кача тук. само някои да ми каже след като съм качил снимки не ми позволява да качвам нови как да го излъжа

Коментар

Здравейте!
                            От Москвич бъгито ще кстане много добре,да не кажа перфектно.Ако се прави бъги от Ладетка-демек Лада,ще стане доста добре.За Трабито мога да кажа,че е доста пъргаво по начина по който сте го направили.Хубаво беше да е за двама,та поне с един коршум два заека-демек два кефа.
                            Поздрави и яко обороти,за да чисти свещите!

Коментар

Здравейте!
                              Искам да попитам всички съфорумци,които разбират от тези машинки ,дали им се разбиват лесно предниците?
                              2.Има ли начин да се преправят по дръг начин с шарнири он нещо западно,понеже са им много втулките?

Аз от много време искам да си направя бъги ,но само че с двигател от ИЖ Юпитер 5,за койно имам абсолютно всички части-та и да се строши нещо по него да го имам под ръка.Ако го направя с такава предница се съмнявам ,че ще е под 200 килограма и може да се получи обратен ефект от двигателя-демек няма да може да върви както трябва заради теглото.
                              Поздрави!

Коментар

Ако искаш мога да ти пратя снимки само ми кажи скаипа си АТВ от ИЖ джигател и рама ще ти хареса 100 %

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X