Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още бъгита от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още бъгита от ЗАЗ

Още две бъгита и от мене едното е изцяло самоделка, а другото тунингован ЗАЗ. Но и двете за гората нямат равни.
    Прикачени файлове
    Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

До: Още бъгита от ЗАЗ

Първоначално публикуван от maistora88
    И се пак кажете харесват ли ви машините за това е тая тема
    Ееее, не го задавай този въпрос. Важното е на теб да ти харесва. И аз възстановявам един джип CJ7 вече почти три години при пълна липса на бюджет и това което се получава ме радва, макар да е на светлинни години от понятия като "тунинг" или "реставрация ". Така, че смело продължавай напред! Добри са
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Интересни са само къде е на тази първата двигателя? Като я видях се сетих и за моята от преди 10 години, тя не бъги ама пак ни радваше.
      Ето единствените снимки които имам(съжалявам за лошото качество)

Коментар

Тоя първия ЗАЗ самоделката е в ремонт на двигателя счупи се коляновиа вал, ама ме докара до нас с счупен звука беше неописуем. Той е от стария модел (Гарбушките) и сега ще му слагам двигател от новия 968А, повече мощност и ускорение
        Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

Коментар

На моя двигателя беше перфектен дори при -15 -20 пали от първи път, единствения проблем който съм имал е че като загрее лятото и не качва бензин ама и това се оправя. А с двигател от по-новия наистина ще е по-мощен. Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X