Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бъгито на Кольо

За предния мост изменението на вертикалния наклон не е вредно,дори е полезно,защото в завой при натоварване на външното колело то се свива на горе,ъгъла се увеличава,но от центробежната сила външната гума се усуква и по този начин грайфера остава легнал на терена с цялата си широчина.Вредно е изменението на сходимостта на колелата при тяхното движение във вертикала-даже е недопостимо.Разгледайте тази книга там е написано много добре за всички ъгли .http://booklandija.ru/index.php?name...rticle&sid=383. Като направих предния мост на моето бъги по описаните методи започна да се управлява много леко и точно.

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
      .... а колкото до голфовия шарнир си мисля, че ще издържи. каде предницата на бъгито е по лека от на голфа, но ако не издържа ще се мисли после...
      Шарнира за голф не е редно да се поставя като долен на окачване с два носача,но и аз предната година го бях сложил за долен.За всичките 10 състезания с него не съм имал проблеми.При теб натоварванията са значително по-малки-ще издържи със сигурност. За този сезон смених цялото предно окачване по напътствията от цитираната по горе книга и направих шарнирите с унибали.

Коментар

От колко време ползваш унибалите?
        Питам защото имаше една тема за унибалите, и Стефан се изказа, че били с много малък живот. Понеже нали са отворени, и може да влезе всякаква мръсотия, и става шмиргел, после е ясно. Иначе на мен ми харесват, понасят доста големи ъгли, и сериозни натоварвания.
        Единственото което ме притеснява е издържливостта им.

Пробвах да изтегля книгата, направих си регистрация в руският сайт, но нещо не ми се получава.
        Давайте акъл, че ми стана интересно.
        Последно редактирано от Кольо; 26-05-09, 21:07.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Издържливостта им е гарантирана, когато са правилно оразмерени и прахозащитени
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Засега няма да ползвам унибали, щото днес си купих селенови втулки(сайлънт блокове) за жигули, За новите носачи на бъгито. Също взех и още профил, цялата предница ще се преправя, всичко е в главата ми, остава да се изработи. Но пак опирам до свободното време...

Коментар

и аз съм с горни жигулски втулки. колегата todger ако може да ни прати тази книга със сигурност ще сме му много благодарни
              GSM 0877 08 99 19
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

За книгата:
                Като влезете с регистрацията отивате на полето в долния край"Скрытый текст" и натискате:скачать с rapidshare.com. им от там сваляте.Предварително запишете паролата от цитираанот поле.После някъде ви трябваше.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  От колко време ползваш унибалите?
                  няма проблем с износването.Сложил съм гресьорка и им вкарвам грес,тя изтиква мръсотията

Коментар

Първоначално публикуван от todger Преглед на мнение
                    За книгата:
                    Като влезете с регистрацията отивате на полето в долния край"Скрытый текст" и натискате:скачать с rapidshare.com. им от там сваляте.Предварително запишете паролата от цитираанот поле.После някъде ви трябваше.
                    Така и направих, но не тръгва. Стартира флашгет-а, пита ме къде да забучи файла, казвам му, ОК, ОК, и нищо... Сега ще пробвам пак.

Коментар

Ето снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от todger Преглед на мнение
                        Ето снимки
                        Гледам, че само горният носач е с наклон назад. Това твое изобретение ли е, или си го видял от книгата.
                        Тази така упорита книга...
                        Като се разрових из моя сандък, видях, че имам на три места(от трите опита за сваляне) RAR файл, но като му дам да разархивира ми вика, че не са намерени архиви. Аз си занм, че съм индианец, но чак пък толкова да ме псува компа не ми се е случвало.

От какво е диференциала на снимката? Такъв не съм виждал, със спирачки не на главините, а на корпуса на диференциала?

Коментар

много ценна книжка! от същия автор (преводач) има още 2.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Гледам, че само горният носач е с наклон назад. Това твое изобретение ли е, или си го видял от книгата.
                            Тази така упорита книга...
                            Като се разрових из моя сандък, видях, че имам на три места(от трите опита за сваляне) RAR файл, но като му дам да разархивира ми вика, че не са намерени архиви. Аз си занм, че съм индианец, но чак пък толкова да ме псува компа не ми се е случвало.

От какво е диференциала на снимката? Такъв не съм виждал, със спирачки не на главините, а на корпуса на диференциала?
                            Ето инструкцияhttp://www.booklandija.ru/index.php?...=download.html
                            Аз свалям с bit komet и не съм имал проблем.Книгите се отварят с djvu.Сваля се от сайта.

Диференциала е от Нива преден.Срязан е дългият ръкав.Дисковете и спирачните устройства са от мотор.Монтирал съм ги на правени фланци,които излизат от дифа. Там се закачат карета от голф малки.Носачите са хоризонтални в надлъжно направление.Снимката лъже,защото горната тръба е наклонена. В книгата ще видиш,че наистина трябва да са наклонени и горния и долния но не е толкова важно.

Коментар

мисля че когато носачите са наклонени в надлъжно по посока на движение направление се постига ефекта колелата да се наклоняват при завиване. това ясно личи при мерцедес

Коментар

Първоначално публикуван от jordan-bg Преглед на мнение
                                мисля че когато носачите са наклонени в надлъжно по посока на движение направление се постига ефекта колелата да се наклоняват при завиване. това ясно личи при мерцедес
                                Не е вярно-накланянето на колелата зависи от наклона на шенкелната ос.Този наклон, за който говорим има значение при спиране

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X