Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Такова бъги ражда ли се ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Такова бъги ражда ли се ?

Момчета смятате ли че може да се направи бъги ,но в касичката да има само 500-600 лв.Няма донор,няма чертежи,няма и части,место за работа има,и инструментите и специалистите са на лице,но 500-600 лв. .Бъгито да е 4х2 и да е двуместно Интересно ми е дали е възможно да се направи бъги но с такъв ограничен бюджет ? Гледах някакви проекти с трабант,мисля че те излизат ефтино,не съм толкова запознат ... Ще съм благодарен ако помогнете и давате идеи и примери,мерси !

До: Такова бъги ражда ли се ?

Полски фиат, трабант, рязане и заваряване.
    Другият вариант е да си направиш шаси и да взимаш части от кола донор, но за тия пари...

Де да знам, може би някоя първо поколение Алфа 33 - двигателите са боксер, нисък център на тежестта ала бала...
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз съм си правил от Варбург.Рязане и заварки.
      sigpic

Коментар

И колко ти излезна ?

Коментар

Аз сега започвам моето, всъщност вече е запонато, има нЕкое желЕзо турено по него, и смятам да го направя с бюджет по-малък, или равен на твоя. Но донора си го имам-Форд Ескорт, 1984, много добре замислена, и направена кола, но вече е доста изгнила
          Мисля да ползвам двигател, скоростна кутия, и окачване, и да ги сложа отзад(всъщност тази част е почти готова), напред рамка от профил 40х40х3 и 30х30х2, предница от шкода, или нещо подобно, и каквото стане, което не е наред ще го мислим в движение. То и парите така не се усещат много... Все едно да си броиш левчетата за бензин, като знаеш, че са дадени за кеф...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Точно така е.Давай от време на време до къде си с твоя проект ,защото за моя радост братовчед ми има също ЕСКОРТ но малко по нова...А той на скоро мисля че си все RAV4 и ако го навия да ми го даде,ще може да дискутираме заедно ...

Коментар

Като напредна с работата, ще пусна тема. Ама пусто, нали съм наработа, само от неделя на събота мога да работя по него.
              Иначе вдъхновението е оттук:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=39546.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Защо не пробваш да намериш един ЗАЗ за донор, можеш да вземеш от него почти всичко което ти е нужно пък и може да се намери почти без пари. Тук във форума гледам няколко човека са си направили можеш да разгледаш техните проекти и да ги питаш за съвети ако и потрябва. Успех.

Коментар

Точно най лесното и просто е ЗАЗ.
                  Слушам и чета напоследък доста мнения за бъгита.
                  Кой какво ще прави и мисли да прави.
                  Това добре.Ама най напред почетете малко и после питайте.
                  Най лесно е някой да ви каже нещо наготово.
                  Концепцията е .Двигател отзад.Лек по възможност с въздушно охлаждане .
                  Не казвам че трябва да е заз но ако търсите най ефтиния вариянт е той.
                  Заза звучи глупаво но само звъчи.Много проста и здрава конструкция.
                  Но само за кеф нищо професионално не може да излезе от него.
                  И най важното парите.

Коментар

Точно казано, двигателя на ЗАЗ според мен е доста подходящ(непретенциозен, елементарен и носи на тормоз) има и други варианти но това е един от най-достъпните и евтини нали това е едно(може би главното) от изискванията. А за нещо професионално просто и дума не може да става с такъв бюджет.

Коментар

Мерси много,почна се,ще търся ЗАЗ

Коментар

Тук можеш да го видиш но отдавна не е при мен.Продадох го.http://www.vbox7.com/play:30de1813
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                          Тук можеш да го видиш но отдавна не е при мен.Продадох го.http://www.vbox7.com/play:30de1813
                          Ех при такива моменти като на клипа сигурно ти е било много тежко да го продадеш o

Коментар

Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнение
                            Ех при такива моменти като на клипа сигурно ти е било много тежко да го продадеш o
                            Абе да ти кажа не ми е тежко,щот простотийте ми са малко в повече.Пробвай да си направиш такова доста добре върви.Имал съм и от ЗАЗ но това е по добре.
                            sigpic

Коментар

Преди години правихме бъги от Шкода 120L още се движи като се пооправи времето ще го докарам при мене и ще му пусна снимки.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X