Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от помощ за Рено 5/Бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от помощ за Рено 5/Бъги

Та...От няколко месеца гледам чертежи и планове,топици във форумите , видеота в youtube.com за ДомашноНаправени Бъгита.

От начало бях решил и все още съм решен да направя бъги от нулата... Рамка , двигател и т.н. всичко сам(двигателя няма да го правя сам сещате се ).Въпроса е че не искам да правя половинчата работа ,а нямам много свободно време.

Преди време дядо ми, ми подари Рено 5 (2 врати , 1.3 мотор , предно предаване - нищо особенно)...

Въпроса ми е:

Като е предно Може ли да стане бъги глупав въпрос знам , но никаде не видях в интернет бъги с двигател отпред и предно задвижване.

Ще стане ли Бъги ако го нарежа от всякаде махна всичкия интериор и част от екстериора да го олекотя , да му направя ролбари и да му дигна окачването (с предно задвижване, отново подчертавам)

4х4 не искам да правя , защото знам че неправилно направеното 4х4 се чупи лесно , не работи добре и още много проблеми .

Двигателя е в добро състояние , само едни карета трябва да се сменят и тръгва (тя и сега върви ама може да остана в някой завой с навит волан )

И последен въпрос: Няма ли да е по лесно ако направя една хубава рамка едноместна,здрава , и да сваля двигателя с скоростната кутия както е цял възел и да го сложа отзад на рамката ???

П.С. търсил съм по форумите и нищо което ми трябва не намерих

До: Нужда от помощ за Рено 5/Бъги

Колега, питай и на това място: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=8.0
    Успех!

Коментар

Благодаря за Форума @dinko и ако ти кажа колко време съм го търсил тоя форум

Така , ами искам да допълна че имам 2 книжки за моята Рено петица и съм вече ремонтирал карбуратора и други работи , но като цяло колата е проблем ... на годинки , прозорците падат(ако махна корите няма да мога да ги сложа обратно) и т.н.

Та аз мога и имам техниката(как звучи само ) да я орежа от всякаде и да я направя и искам един основен въпрос да задам:

Кола с предно задвижване става ли за бъги ??? и с формулировката става така:

Рено 5 , орязано от всякаде , с ролбари , с предно разпложен двигател и с предно задвижване ще стане ли на Оффроад бъги ???(под оффроад се има на предвид , като цяло - Планината )

Коментар

Тази тема чете ли я - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18949 ,и там е ползван ДВг и скорости от автомобил с предно.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

@taran Благодаря много за темата. Наистина и на мен ми се струва по добре така да го направя , но има една такава липса на време ...

Виждам че човека е направил супер Бъги

И аз сигорно ще се реша да го направя като него но ще видим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X