Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2140д малко тръби и още нещо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2140д малко тръби и още нещо

Едно произведение мое и на баща ми като във проекта се включиха и други хора да помогнат Донорът е Москвич 2140д който вече не е д (този москвич лежи на сърцето и на двама ни) Проекта тече вече 2-3 години и е така поради липсата на време да се прави а именно само по 1-2 часа след като баща ми свърши работа
    На двигателя е направена пълна ревизия както и на скоростите мостовете амортисьори всичко . Теглена им е една прилична боя . Ето и снимките:
    http://www.mustang.snimka.bg/album.php?album_id=312849

По проекта остана разглобяване за да се боядиса и прилични гуми ще го пробвам за дрифт но кат видя че не се получава ще се ползва по предназначение а тогава естествено ще се купят някакви прилични 15-ки и прилични гуми за оффроад .
    Като тунинг в момента се замисля една хидравлична ръчна която в момента се прави но ми трябва една хидравлична помпа и възвратен клапан плюс това ще се поръчат полиуретанови маншони и тампони. Също се обмисля още един диференциал който да се завари за да видим как ще се държи (друг за да не сасипваме този защото си е добър) също така се обмисля скоростна от М10 (Бмв е30) заедно с кардана и целия заден мост по причина че може да се сложи ЛСД и имаме +1 скорост също така може да се намери заден мост със независимо окачване и дискове А по двигателя аз още се чудя да забягам до някоя авто морга и да си взема едно турбо и електроника и да се залавям за работа ( ако добарам хубава кола може и инжекцион да стане)
    Да допълня към горното ще се сдобие с две спортни седалки и четириточкови колани.

Така това е нашия проект надявам се да ви хареса моля за обективни и беспристрастни оценки .
    Последно редактирано от Smaxnatiq; 01-12-08, 20:17. Причина: ЕДИТ: Неквии 10 метра черни следи

До: 2140д малко тръби и още нещо

На пръв поглед...нещо как е фанат задния мост, не става ясно...не виждам 5-тата пакарард щанга и късите ако са фанати там горе, накъдето са насочени...???

Коментар

амиии малко не съм наясно да ти кажа . ще ми покажеш ли какво точно имаш предвид ? иначе моста се вижда на снимките как е хванат тези по към края където е в почти завършен вид

Коментар

Много ме кефи на снимките как са заличени лицата на специлистите и инжинерите работещи по проекта! Това явно са секретни разработки .......всяка прилика с лица и събития е случайна

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
          Много ме кефи на снимките как са заличени лицата на специлистите и инжинерите работещи по проекта! Това явно са секретни разработки .......всяка прилика с лица и събития е случайна
          това са хората които ни помагаха и тъй като нямам разрешение да пускам тяхни снимки съм скрил лицата им не искам проблеми

ПП Всичко е заговор на военните у нас съм си у нас съм си .

Коментар

Много ми харесва бъгито ти и евала за вложения труд.Поздрави и всичко най-добро и нека видим скоро завършек на проектчето,че имам много въпроси

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
              Много ми харесва бъгито ти и евала за вложения труд.Поздрави и всичко най-добро и нека видим скоро завършек на проектчето,че имам много въпроси
              колега то е завършено смисъл в движение само боя му трябва а това за тунинга още се мисли ама както обикновенно заради финансите ще си остане така докъто не ми прещрака нещо в главата ръчната е изрязана готова прекъснахме каквото трябва прекарахме медни тръбички и ми остана хидравлична помпа
              http://img.eautopartscatalog.com/live/I300054359ADL.JPG
              някаква такава и един възвратен клапан и ръчната е готова

Ако имаш някакви въпроси ще гледам да ти помогна макар че аз съм доста лайк но ще се консултирам ако не съм сигурен и ще ти кажа

Коментар

Здравей!
                Да те питам така с тази конструкция на какви килограми ти излиза,че е?
                Върви ли така Москвичовия двигател?-имам предвид като е по-лека конструкцията му.
                Поздрави!

Коментар

Здравей!
                  Да те питам така с тази конструкция на какви килограми ти излиза,че е?
                  Върви ли така Москвичовия двигател?-имам предвид като е по-лека конструкцията му.
                  Поздрави!
                  Не сме го мерили но мен лично много ме съмнява да е над 1000 кила Попринцип москвичите има три проблема Скоростната кутия; тежината; и предното окачване. А този тук оставя десет метра черти скоро ще взимаме един диф друг да го заварим да видиме какще се държи колата че бащата е разочарован че неможе да прави донъти

Коментар

Ей аз съм От Оряхово бе човек,може да се видим да полафим на тази тема.Много се кефя ,че има човек от моя край!
                    Що да му е проблем предното окачване.Дядоми има перфектен Москвич на 100 000км и не е сменяно нищо по окачването,освен гумените тампони на амортисьорите,защото чукаше отпред и общо взето това.Проблем в скоростите пак за първи път чувам,но то не всички са еднакви.Дай си Скайпа да си лафим понеже не е хубаво да спамим във форумчето.Поздрави!

Коментар

Ей аз съм От Оряхово бе човек,може да се видим да полафим на тази тема.Много се кефя ,че има човек от моя край!
                      Що да му е проблем предното окачване.Дядоми има перфектен Москвич на 100 000км и не е сменяно нищо по окачването,освен гумените тампони на амортисьорите,защото чукаше отпред и общо взето това.Проблем в скоростите пак за първи път чувам,но то не всички са еднакви.Дай си Скайпа да си лафим понеже не е хубаво да спамим във форумчето.Поздрави!
                      начи москвичите особено 2140 имат едни специфични летенeта през предна лева гума тва им е проблема скоростите им липсва една и са мн скапани поне така съм чувал че ако им се сложи ладова или м10-кова и литват.

divaneto_ очаквам те

ПП То москвичите и обикновенно си вървят последния москвич на баща ми който го гледаше като кукла но за жалост го продаде си пълнеше километража ама беше с карбуратор от лада 7-ца
                      Последно редактирано от Smaxnatiq; 13-12-08, 21:17.

Коментар

вече сме на грунд
                        остават да се земе ново серво да се избуши термостата да се боядиса и ламаринки да му сложиме тук там за цвят и мирис

Коментар

Охоооооо и не казваш!!!
                          Много добре се е получило,просто не знам какъв е смисъла да бушиш термостата.С термостат по-бързо ще загрява и ще работи по-хубаво.Всеки двигател му е хубаво в необходимия топлинен режим.Непример Москвича се чуства добре между 82-90 градуса.
                          Много добре е станало.

Поздравиления!

Коментар

супер е колега
                            но пусни още снимки да ни стане ясно всичко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X