Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мини бъги/atv... Как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мини бъги/atv... Как?

Да, това и търся... Какъвто и да е, но или е много далече или е много скъп...
    А и се притеснявам да не поръчам една резачка втора ръка и като ми я доставят куриерите тя да не бачка... Я не пали я нещо друго... В нета в Бургас няма и следа от каквото и да е моторно превозно средство говоря до 1000 лв. малко са... Чудна работа...

Единствения вариант който виждам е когато ходя на някое от селата където имаме вила да разпитам за някой стар мотор друг вариант не виждам за момента
    Машината може само толкова, колкото задкормилното устройство. : )
    Само смелост не стига - Трябва да си малко луд !!

Коментар

Виж за някое захвърлено Иже в някоя плевня.Двигателите са им прилично здрави и при добра настройка могат да горят до 4,5-5литра на 100 бензин.Не са и претензиозни.Може ли да ми дадеш да видя на какво си мераклия да го поставиш този двигател?Аз на село имам Дружба,която не е работила много,но ти си много далече-аз съм от Врачанския край.Според мен не се заслужава с двигател от Дружба,тъй като ще видиш че няма да имаш достатъчно мощност.Едноместно или двуместно мислиш да е бъгито?
      Поздрави!

Коментар

Ами няма значение дали е едноместно или двуместно, нямам претенции. Примерно като това на аватара ти, ще е супер. Двигател нямам и дружба не съм купил още... Сега търся ДВГ-то и като намеря започвам да го правя...
        Машината може само толкова, колкото задкормилното устройство. : )
        Само смелост не стига - Трябва да си малко луд !!

Коментар

Първоначално публикуван от FPS Преглед на мнение
          Ами няма значение дали е едноместно или двуместно, нямам претенции. Примерно като това на аватара ти, ще е супер. Двигател нямам и дружба не съм купил още... Сега търся ДВГ-то и като намеря започвам да го правя...
          aаз си пазя чертежите за дирт девил ама то е едно местно но според мен след като се направи ако се среще по дължина и се удължи ще стане двуместно даже е и по височко така става за леко офф роад намери ме на скайп divaneto_

ludauu намери ме и ти

Коментар

Може би това което ще питам не е за тук но все пак ще питам. Мога ли да карам Мини Атв като сам на 14 и дали ще ми тряат някакви документи и такива

Коментар

От: До: Мини бъги/atv... Как?

Първоначално публикуван от w3ll Преглед на мнение
              Може би това което ще питам не е за тук но все пак ще питам. Мога ли да карам Мини Атв като сам на 14 и дали ще ми тряат някакви документи и такива
              да ще ти трябват, по закон се води до 50см3 изкат 16 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X