Здравейте, може ли да ми кажете от къде да закупя такава седалка или подобна. Мисля , че е пластмасова или нещо такова. Насочил съм се, към такава тъй като предполагам е по-евтина и по не претенциозна по отношение на метеорологични условия. Ще я слагам на бъги, а то не винаги ще е в гаража, пък и незнам дали ще си заслужава да купувам по хубава седалка (бъгито тепърва ще се прави и незнам как ще се получи). Неискам да ползвам и стандартните от коли, не ми допада визията им, пък и са тежички, може да предложите все пак от някой автомобил. Бъгито ще е двуместно и колкото може по леко с двигател и скоростна кутия от Шкода 120.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде такава седалака?
Свий
X
-
До: От къде такава седалака?
А как смяташ да направиш бъгито от 120ка?
Защото аз мисля да разрежа една 105ца,да и махна всичко излишно да остане едно голо шаси,волана и две седалки мисля и леко да го скъся само отпред и отгоре тръбна конструкция дали ще стане ?Benzin v kravta!!!
-
Подобни седалки (корита) има на Илиенци,но са тапицирани с плат.Цените тръгваха от 200-250лв.Другият вариант е да се търси втора употреба. Май тези са дето продават и на Илиенци: http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=47 .
Успех в начинанието.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asak_koz Преглед на мнениеА как смяташ да направиш бъгито от 120ка?
Защото аз мисля да разрежа една 105ца,да и махна всичко излишно да остане едно голо шаси,волана и две седалки мисля и леко да го скъся само отпред и отгоре тръбна конструкция дали ще стане ?
Коментар
-
Намерих за 50 лв. преди 2-3г. седалка за карт /стъкломат покрит с нещо като мокет/ в някакъв сервиз за картове в Дружба близо до ТЕЦа. Трудно ми е да си спомня по точно , но ако те интересува и се огледаш в райна ще го намериш.
Мисля , че това е най подходящо за бъги.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар