Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде такава седалака?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде такава седалака?

Здравейте, може ли да ми кажете от къде да закупя такава седалка или подобна. Мисля , че е пластмасова или нещо такова. Насочил съм се, към такава тъй като предполагам е по-евтина и по не претенциозна по отношение на метеорологични условия. Ще я слагам на бъги, а то не винаги ще е в гаража, пък и незнам дали ще си заслужава да купувам по хубава седалка (бъгито тепърва ще се прави и незнам как ще се получи). Неискам да ползвам и стандартните от коли, не ми допада визията им, пък и са тежички, може да предложите все пак от някой автомобил. Бъгито ще е двуместно и колкото може по леко с двигател и скоростна кутия от Шкода 120.
    Прикачени файлове

До: От къде такава седалака?

А как смяташ да направиш бъгито от 120ка?
    Защото аз мисля да разрежа една 105ца,да и махна всичко излишно да остане едно голо шаси,волана и две седалки мисля и леко да го скъся само отпред и отгоре тръбна конструкция дали ще стане ?
    Benzin v kravta!!!

Коментар

Подобни седалки (корита) има на Илиенци,но са тапицирани с плат.Цените тръгваха от 200-250лв.Другият вариант е да се търси втора употреба. Май тези са дето продават и на Илиенци: http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=47 .
      Успех в начинанието.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от asak_koz Преглед на мнение
        А как смяташ да направиш бъгито от 120ка?
        Защото аз мисля да разрежа една 105ца,да и махна всичко излишно да остане едно голо шаси,волана и две седалки мисля и леко да го скъся само отпред и отгоре тръбна конструкция дали ще стане ?
        Не, трябва си цяла конструкция. Като изрежеш Шкодата отгоре на дъното остават носещи само централният тунел и праговете, а те обикновено са изгнили и за тях тръбите трудно ще хванеш. Ще се сгъне веднага. Хубавото на предния мост е че с 4 болта пада целия, но задният е мъка с тия кълчещи се полуоси и носачи.

Коментар

Намерих за 50 лв. преди 2-3г. седалка за карт /стъкломат покрит с нещо като мокет/ в някакъв сервиз за картове в Дружба близо до ТЕЦа. Трудно ми е да си спомня по точно , но ако те интересува и се огледаш в райна ще го намериш.
          Мисля , че това е най подходящо за бъги.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колега,имам един познат с бъги от 120-Шкода.Основния му проблем беше че отпред е много лека и на бабуна предницата отива във въздуха.Наложи му се да монтира тежести за да може да се кара.Помисли върху този проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X