Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДА НАПРАВИМ ПЕРФЕКТНОТО БЪГИ ЗА РАБОТА В ГОРАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДА НАПРАВИМ ПЕРФЕКТНОТО БЪГИ ЗА РАБОТА В ГОРАТА

Здравейте,
    искам да си направя перфектното бъги за работа в гората,да е маневрено,мощно,надежно,яко и с две либетки,две платформи.абе универсално.Дане закъсва и да не боксува и да гори малко.
    благодаря за вашите педлужения

До: ДА НАПРАВИМ ПЕРФЕКТНОТО БЪГИ ЗА РАБОТА В ГОРАТА

zdr,eto snimkite koito obe6tah,
    dvigatel-mtz,6asi-zil157,zadno i predno upravlenie,hidravlika ,wyzduh,dve libetki platforna.i dva vala za mo6tnot.
    колега пиши на български.
    Здравей.ето снимките които обещах.
    двигател мтз шаси зил 157 .......
    и снимките ги няма.
    Последно редактирано от koko11; 23-03-08, 13:00.

Коментар

Първоначално публикуван от dobri34 Преглед на мнение
      Здравейте,
      искам да си направя перфектното бъги за работа в гората,да е маневрено,мощно,надежно,яко и с две либетки,две платформи.абе универсално.Дане закъсва и да не боксува и да гори малко.
      не искам да те разочаровам но няма такова нещо което "...да не закъсва..." и "..да гори малко." дори и да има ще излезе доста солено

Коментар

Първоначално публикуван от dobri34 Преглед на мнение
        Здравейте,
        Колега имам някои предложения за теб:
        1.За да "е маневрено" най-добре е да е чупещо в средата(изисква много работа и мислене за да го направиш,а и недостатъка на това е че има по-голяма вероятност от обръщане)
        2.За да е "мощно" трябва двигателя да е бензинов(но ако не искаш да излезеш на червено с разход на гориво,сложи дизел,върши не по-малко добра работа) задвижването трябва да бъде 4х4, следователно и разпределителна кутия(за бързи/бавни)
        3.За да не "закъсва" ти е нужно лебетка както отзад,така и отпред(за да можеш да се самоспасяваш,ако ме разбираш, понеже в горските условия е изключително трудно с една лебетка при положение че пропаднеш някаде или пък неможеш да изкачиш някой склон)
        4.За боксуването, всяка машина боксува, но поне можеш да намалиш това боксуване като сложиш не само ресьори а и амортесьори.

Това е моето мнение по въпроса,надявам се да ти е от полза
        АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

БЛАГОДАРЯ,
          не се бях сетил каква е точно ползата от амортюсйори те.не се бях замислил.ще ги сложа,така ще се предотвърти подскачането и следствията от него.дизал на всяка цена мощност при малко обороти.а за маневреноста мисля да ползвам пак предно и задно управление.надявам се да удобрят снимките и да ги видите последното ми бъги, грозно но практично .
          Всичко това съчетано с блукажи въздушни спирачки и контролиране на налягането на гумите би трябвало да се получи добре.
          мисля да започна реализирането на проекта си.

Коментар

Първоначално публикуван от vasko_gaz 66 Преглед на мнение
            Колега имам някои предложения за теб:
            1.За да "е маневрено" най-добре е да е чупещо в средата(изисква много работа и мислене за да го направиш,а и недостатъка на това е че има по-голяма вероятност от обръщане)
            2.За да е "мощно" трябва двигателя да е бензинов(но ако не искаш да излезеш на червено с разход на гориво,сложи дизел,върши не по-малко добра работа) задвижването трябва да бъде 4х4, следователно и разпределителна кутия(за бързи/бавни)
            3.За да не "закъсва" ти е нужно лебетка както отзад,така и отпред(за да можеш да се самоспасяваш,ако ме разбираш, понеже в горските условия е изключително трудно с една лебетка при положение че пропаднеш някаде или пък неможеш да изкачиш някой склон)
            4.За боксуването, всяка машина боксува, но поне можеш да намалиш това боксуване като сложиш не само ресьори а и амортесьори.

Това е моето мнение по въпроса,надявам се да ти е от полза
            за да не буксува аз мисля че трябва да е с вериги пък и така по-малко ще затъва

Коментар

Toй нищо не иска, хем да не гори, хем да работи много, хем и да не закъсва.Ами луканка за два лева не искаш ли? Че и с две лебедки.Те в големите заводи за такава техника не могат да го постигнат, ти искаш с нашите налични боклуци да го направим,не става.

Коментар

спрях се на вариянта за перфектно биги за работа в гората.
                ще е удобно и практично и наи вероятно грозно
                до.....

Коментар

какъв е варианта

Коментар

И аз съм много любопитен как ще се постигнат всички поставени изисквания! Ако успееш да ги постигнеш и изпълниш, искам да те взема на работа при мен с определена от теб заплата.

Коментар

здр,
                      почети ги постигнах,но не ми достигнаха средства.
                      прототипа го продадох сега запо4вам да права перфектното бъги
                      не мога да кача нещо снимки на бъгито
                      прати ми адрес и ще ти пратя снимки да го видиш.
                      откъде си?

Коментар

прати ми снимки и на мен ако може,за да видя какво си постигнал

Коментар

ето моите зилчета 131 ката е супер след малко дъжд може да ви направя разхотка от едно кръкче от 5-6 км.по прилично пресечен терен с различни капани,но е обезопасен.ако искате разходка ще ви разходя.намирасе на дестина км. от търново.
                          напред.

лятото 10 литра вода кило кал, зимата литър вода десет кила кал.
                          Прикачени файлове

Коментар

извинявай ама тва ли е перфектното бъги за което говорим?

Коментар

здр,
                              не това са ми зилчетат, почети перфетното бъги ще ви покажа и него но снимките станаха много големи и не мога да ги кача.
                              ще правя нови.
                              днес на зила му сложихме 16 м куб. дърва.корава машина.
                              като диво прасе в царевица.
                              успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X