Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всъдеход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всъдеход

стартирам нов проект.
    мотор от патрол 3.3тд.мостове от молотовка.раздатка от молотовка.
    рама няма.тръбна конструкция.запазване на оригиналния размер на карданите на молотовката и куплирането и с мостовете.
    но на пружини .машината ще е или дву или четери местна.
    понеже гумите са големи ще сложа може би от виетнамка се налага оставането на раздатката на молотовката.
    кутията на патрола ще се куплира с карданче към молотовската раздатка за намаляне на оборотите.
    ще се търсят големи ходове и максимална здравина и дуракоустойчивост.понеже машината ще се дава под наем на маняци.
    идеята е гумите директно да атакуват слонове .без да задира шасито.
    приемам идеи за окачването.щанги и прочие.

До: Всъдеход

Като искаш здраво, слагай ресьори. Като искаш ходове, вкарай ресьорите по- навътре по моста. Нали се сещаш? С гуми от Виетнамка, ще ти късат полуоските. Все пак, не забравяй, че други ще я карат тая лудост.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Задължително с пружини за да може гумата директно да атакува наклон.
      При ресор шасито ще атакува първо и после гумата.
      пък и правя машина за фън не за работа.

Коментар

Kinex беше пуснал хубав линк за едно диво окачване.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Kinex беше пуснал хубав линк за едно диво окачване.
          къде да го търся.

Коментар

Също така, Петър Близнака беше писал тук за техен проект с пространствена рама, можеш да се 'чуеш' с него, след като планираш да е тръбна конструкция.

Успех и ни дръж в течение!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              къде да го търся.

Прати му едно лично, кво се чудиш.

Коментар

Аз хубаво го пуснах ама нищо не му разбирам. Все още не ми се е налагало да създавам изцяло ново окачване.
                На единия джип местих моста с 1" напред, но американците направо ми дадоха точните дължини.
                Калкулатор 4-линк

Идеята е така да се изчисли дължината и ъглите на носачите, че пиньона винаги да сочи към раздатката.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Аз хубаво го пуснах ама нищо не му разбирам. Все още не ми се е налагало да създавам изцяло ново окачване.
                  На единия джип местих моста с 1" напред, но американците направо ми дадоха точните дължини.
                  Калкулатор 4-линк

Идеята е така да се изчисли дължината и ъглите на носачите, че пиньона винаги да сочи към раздатката.
                  Баш това имах предвид. Втория линк, по-точно.

Коментар

Задължително с пружини за да може гумата директно да атакува наклон.
                    При ресор шасито ще атакува първо и после гумата.
                    пък и правя машина за фън не за работа.
                    От скоро ми витае в главата проект за създаване за една много зловеща offroad машина,но за съжаление няма човек който да го финансира.Измислил съм всичко,рамата и окачването.Много е новаторско и няма нищо общо с стандартните.Мога да ти дам идеи.Ако не го направя аз то поне ти да се пробваш.Малко ще е трудно с трансфера на данните от мойта глава в твойта няма да мога да ти го начертая щото не съм чертожник.Единствен варянт за това е,като минеш някога през Пирдоп да ме намериш и ще обсъдим идеите

Коментар

звучи добре.то е ясно че така не може да го разбера.
                      общата идея каква е.

Коментар

звучи добре.то е ясно че така не може да го разбера.
                        общата идея каква е.
                        двигателя е в средата и като цяло конструкцията е много лека.за жалост е само за 1 човек.
                        за мостове не говоря защото те могат да бъдат всякакви по добре е да бъдат по леки
                        а окачването на мостовете за клетката позволява да правят голям ход,именно то е много странно
                        Последно редактирано от taro79; 26-03-08, 18:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X