Един приятел от Тутракан е решил проблема с регистрацията на самоделката си."Кастрирал"е единият цилиндър на трабанта и си е взел номер за каруца.Ето снимки на едноцилиндравата двутактова каруца:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв е този "Трабант"
Свий
X
-
До: какъв е този "Трабант"
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеЕдин приятел от Тутракан е решил проблема с регистрацията на самоделката си."Кастрирал"е единият цилиндър на трабанта и си е взел номер за каруца.Ето снимки на едноцилиндравата двутактова каруца:DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение...само не ми стана ясно защо се е наложила "кастрацията"Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПредполагам,щото са му отказали регистрация за МПС,пикап.Мото-четириколка ли
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
До: Какъв е този "Трабант"
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеНезнам,колегата Чаро 4Х4,ще каже...
Последно редактирано от Yordan Kolev; 25-01-08, 17:34.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
Води се като каруца. Има такъв номер за каруцаПоследно редактирано от Yordan Kolev; 25-01-08, 17:35.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Щот си е каруца затоваИзвинявам се ама не се сдържах. Трабант с кастрирана на 50% мощност за да върви трябва да му сложат едно магаре отпред...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ДА и кава фаида че е пикап!??? с неогвите заводски 24 коня... сега (одъртели) 4е и на 50%...тои сам с кадежи от сЪиденител ще потегля... карал съм трабант знам... карикатурата е пълна като са го скопили... съжелявам ама си е такаS10 & Frontera
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sofeto Преглед на мнениеДА и кава фаида че е пикап!??? с неогвите заводски 24 коня... сега (одъртели) 4е и на 50%...тои сам с кадежи от сЪиденител ще потегля... карал съм трабант знам... карикатурата е пълна като са го скопили... съжелявам ама си е такаИначе не ми се мисли товарен пикап-траби и с 300 cc двигател
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеАз си мисля че ще е само с 1 цилиндър докато е в КАТ, после ще са 2-ваИначе не ми се мисли товарен пикап-траби и с 300 cc двигател
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение"на него това му стига"?
Коментар
-
Аз разбира се ,се кефя на творбата на човека .Кефя се че е успял да направи и подкара творбата си.Колко от нас го могат?1991 г. си сглобих първата ИФА от части зад блок 2 в Подуяне,още ме помнят хората,а тогава ми се подиграваха.Спряха да ме бъзикат чак като си купих 4-тия камион.
"Сит на гладен не вярва" са казали хората...Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеАз разбира се ,се кефя на творбата на човека .Кефя се че е успял да направи и подкара творбата си.Колко от нас го могат?1991 г. си сглобих първата ИФА от части зад блок 2 в Подуяне,още ме помнят хората,а тогава ми се подиграваха.Спряха да ме бъзикат чак като си купих 4-тия камион.
"Сит на гладен не вярва" са казали хората...
всички искат да се възполват и да ги повозя примерно в голямата кал или сняг до Дунава?А дали си струва да бъдеш "Бай добър" или да им тегля по една .....и да ходя сам?!
Този собственик на трабито също е един от моите приятели.Има много такива самоделки и се кефи когато ги подкара.В момента кара УАЗ с жигулски двигател,скоростна кутия без двойно.Направи го от нищото,че даже и нов гюрук му взе. Вози без да му пука за мнението на завистниците.Чао !Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар