До: Бъги за състезание
И аз бях, и ми хареса.
Само дето като видях "истинските" бъгита се отчаях
Иначе добро състезание, но по думите на Todger-толкова много като на това състезание не сме се чупили...
За съжаление и той беше между счупените, и отпадна...
За класиране-ако има някой който е по-навътре да пусне. Аз бях там като зрител, и имената на състезателите не ми говореха нищо, не запомних никого...
И аз бях, и ми хареса.
Само дето като видях "истинските" бъгита се отчаях

Иначе добро състезание, но по думите на Todger-толкова много като на това състезание не сме се чупили...
За съжаление и той беше между счупените, и отпадна...
За класиране-ако има някой който е по-навътре да пусне. Аз бях там като зрител, и имената на състезателите не ми говореха нищо, не запомних никого...
аз бях известно време на стаж в Тони старт бях заобиколен от бъгита.Усещането е превъзходно просто. За спирачните апарати нямам си и на идея знам че 2 те бъгита не са силистренски 1 то е ауди мотор 2,3 20в ако не се лужа а др 3 тото е косуорт спирачки има гледам и побългарявани спирачни дискове които са дупчени от после .Като цяло повечето по бъгитата е тип направи си сам ... турбо пътищата на повечето са от некви гъвкави маркучи или медни тръби не са предназначени със сигурност за тва
не всички снимки са с хубаво качество просто са снимани с максимум зуум,подробни снимки около машините има само на тия на които не ме изгониха
Коментар