Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги за състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъги за състезание

Много добро бъги само ме интересува на машина ли прави свивките на търбите много добре направени питам защото съм правил картинг и много трудно ги свивах еднакви и да не прозвучи като забележка ама акумолатора точно отпрет ако е без кисилина добре
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Мина първият кръг от републиканският шампионат по автокрос в гр.Търговище.Искам да Ви покажа някои снимки от състезанието,за останалото съдете сами.
      Прикачени файлове

Коментар

Даваха те даже и по телевизията. Какъв е този опит за летене? Разкажи повече.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

как можах да го пропусна!?! (като зрител естествено)

Коментар

На 3 и 4 май се проведе третият кръг от националния шампионат по автокрос в с.Златоклас.Времето,пистата и пътя до асфалта бяха отвратителни.Вижте как бъгито тегли форда по черния път,какъв външен вид имам аз след квалификацията в неделя и др.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от todger Преглед на мнение
              На 3 и 4 май се проведе третият кръг от националния шампионат по автокрос в с.Златоклас.Времето,пистата и пътя до асфалта бяха отвратителни.Вижте как бъгито тегли форда по черния път,какъв външен вид имам аз след квалификацията в неделя и др.
              А с калниците какво се е случило?

Коментар

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
                А с калниците какво се е случило?
                Kалниците опадаха за пореден път.Сега ще ги правя от друг материал на гъвкави стойки.

Коментар

Браво за изработката на бъгито. Най после някой да пусне тука нещо добро.И смес му подаваш яко както личи по снимките.От къде може да се намери правилник изисквания ограничения и тн. за този спорт? И друг въпрос по трасетата има ли скокове? Колко горе долу машини застават на старта?

Коментар

Браво,страшен си.Както май,се подразбира,в лицето на Близнака,намерихте нов състезател.Много успехи в бъдеще.

Коментар

благодаря,
                      ако с нещо мога да помогна насреща съм.
                      успехи и на вас.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                        От къде може да се намери правилник изисквания ограничения и тн. за този спорт? И друг въпрос по трасетата има ли скокове? Колко горе долу машини застават на старта?

Правилник,календар на състезанията,класиране и изисквания има на http://www.sportinfo-bg.com/index.php .Машините за автокрос са дивизия III.
                        Трасетата са различни-на някои има скокове на други не,но не са големи и последователни като на мотокрос.
                        Машините участващи в клас до1600 кубика са 12-15 и там борбата е много оспорвана.В големия клас са около 11.

Коментар

Вярно е че терена е бил кофти, ама това си е част от този спорт. За пилота усещането е .... Отвратителна работа. Трябва към пистите да се подхожда доста по-професионално. Иначе адмирации за ентусиазма!!!!!
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Браво!!! Заслужаваш едно голямо ЕВАЛА!!!

Коментар

Днес на пистата в Герман видях на живо бъгито на колегата.Ето го и на стълбицата: http://img.data.bg/i.php?show=116410..._id=qthkd2#img Но тука искам да кажа не за класирането,а за това,че ТОВА бъги,ако го видите,никога няма да си помислите,че е самоделка.Карал съм и съм правил бъгита,но това неговото е абсолютно професионално изпълнение.Все едно е правено в завода.Колега todger,много,много евала.Извинявай,че не ти се представих,но знам,че в тоя момент не ти е до нови запознанства,имаше си други грижи.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                                Кобри ли виждам?
                                Отзад да,отпред виждам К-50
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X