Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги - 1400-Съвет за регистриране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги - 1400-Съвет за регистриране

Можете ли да ми дадете мнението си дали мога да си регистрирам бъгито, ако отговаря на условията за безопасност. Първо бъги ми е и не съм сигурен дали е станало сполучливо...
    Прикачени файлове

До: Бъги - 1400

Няма шанс да го регистрираш и да го караш по улиците ... само на платформа до пистата и обратно
    [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Колеа бъгито ти е страхотно, а щом ти е първо, значи направо е превъзходно. За регистрацията не знам, но мисля че ще имаш проблеми с охлаждането, мисля че трябва да помислиш за радиатора не му е там мястото.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Принципно може да се регистрира,трябва само да покриваш изискванията(светлини,колани,огледала и др.).Най-вероятно ще трябва да се посети и технотест.
        Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Не можеш го регистрира. Както колегата казва ,ако е автомобил със леки промени и всичко редовно, минава технотест и работа става.Но ти пожелавам дано намериш някаква вратичка и регистрираш звяра.
          Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Ами аз не съм спирал от движение Реното от което е направено бъгито... имам всички негови документи.А за изискванията,от къде мога да намеря инфо. какви са точно.

Коментар

Първоначално публикуван от Markovski Преглед на мнение
              Ами аз не съм спирал от движение Реното от което е направено бъгито... имам всички негови документи.А за изискванията,от къде мога да намеря инфо. какви са точно.
              Ето сайта на Технотест, мисля че там пише всичко. Може и да им отправиш запитване, все пак те са частна фирма и надали ще откажат да ти вземат парите
              http://www.technotest.bg/bg/company.html
              А после можеш да споделиш и с нас, ще е полезно за много хора.
              Иначе поздравления за бъгито! Изглежда страхотно.

P.S. А би ли споделил чертежите му?

Коментар

До: Бъги - 1400-Съвет за регистриране

Амиии може и смешно да ти прозвучи...но нямам чертежи. На момента сме измисляли всичко с баща ми.Тръгваш от Мотора и после градисх напред както ти пасне и както го искаш

Коментар

В момента нямаш никакъв шанс за регистрация. Пробвал съм да регистрирам бъгита (собствена разработка, не просто поорязани коли) по какъв ли не начин и е НЕВЪЗМОЖНО. Как ли не съм преправял чертежите и мерките за безопасност и в технотест пак ми казват- каквото и да правите не подлежи на регистрация, за това си правете каквото си искате.
                  Преди две години се бях ядосал много и бях подел една инициатива за сертифициране на нетипични МПС, но нещата удариха на камък не защото е невъзможно, а защото от разни министерства и комисии ми дадоха препоръки (задължителни) как да се извършва това сертифициране, а за да ги резлизирам бяха нужни огромни суми и съответните рушвети (навсякаде се говори за числа с по 5-6 нули накрая). Така, че си правете които, каквото си иска и се возете в очакване на по-добри времена (а и тогава пак ще са нужни чертежи и куп друга документация за уникалното МПС). Успех.

Коментар

По-лесно и ефтино можеш да го регистрираш в Англия, тъй като там има изградена система за регистрация на дребносерийни автомобили и самоделки. После си го караш тук с британска регистрация и плащаш данъци на Н В Кралицата. Гражданската отговорност мисля, че може и в Бг.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

A двигателя какъв е?Тръбите с какви размери са?Горе доло колко прати ти излезе?
                      По малко, ама с хляб!

Коментар

Машинката е много хубава но не знаех че така може да се регистрира,а ако мине на технотест в бг няма ли да се регистрира или няма шанс да мине теста
                        Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        По-лесно и ефтино можеш да го регистрираш в Англия, тъй като там има изградена система за регистрация на дребносерийни автомобили и самоделки. После си го караш тук с британска регистрация и плащаш данъци на Н В Кралицата. Гражданската отговорност мисля, че може и в Бг.
                        0885 297985,мтел-Радо
                        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Браво колега чудесна изработка като за първи път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X