много пълни и точни чертежи.и най важното изпълними. даже мога да взаимствам и аз нещо. та като казах взаимствам отварям нова тема.бъги двуместно с задно разположен двигател.....
Няма ги чертежите, стрували нещо към 25 долара. Но човекът изрично подчертава че става дума за мотоциклетно бъги със зависимо задно окачване и без диференциал. Това изобщо не е твоят случай. Ти искаш тежко.
В архива тука гледа ли? Не помня какво и как, ама на времето много се говорИ за бъгита.
Макар че това сигурно ще стане само да се стрелкаш по края на гората. Гледам, тая година състезателните вече ги правят повечето пълноуправляеми (4х4х4), че и двата моста - предни от Беларус. Лудостта напредна неочаквано бързо))
Не ти е нужна схема,трябва ти свободно време,много желание и труд и всичко се постига,Аз се захванах за нещо без схема да правя и мисля че се получи -ДВ от трабант с задно разположение,Бъгито е двумесно и много бърэо
Не ти е нужна схема,трябва ти свободно време,много желание и труд и всичко се постига,Аз се захванах за нещо без схема да правя и мисля че се получи -ДВ от трабант с задно разположение,Бъгито е двумесно и много бърэо
В нета попаднах на един сайт www.diyden.net където имаше чертежи на карт и едноместно бъги. По принцип са свободни за даунлоуд но бяха напъхани в едни криптирани ZIP-ове дето се отварят с платена парола.....но нали сме българи - отворих ги. Както и да е - интересни са и който иска ще му ги дам........
Уважаеми колеги, собственика на този сайт се обърна към нас с предупреждение че информацията там е платена и той иска да вземем спешни мерки. Освен това подчерта че тя не е особено скъпа и който желае може да си я купи.
Коментар