Преди около година срещнах това чудо над с.Балша в планината. Не е за вярване как прецапа през калта, само клирънса му е малък.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още едно творение
Свий
X
-
До: Още едно творение
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеХубава играчка... Но ме е страх да си помисля какво ще стане ако се обърне!
Коментар
-
оБИЧАМ ентусиазма.Поздравявам всеки който е създал нещо през живота си,независимо какво е.Имам Нисан спортен и ако имах време щях да го "модернизирам".
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнениетва е поредната барака на някои ентусиастНа бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнениеда бе неказавам че е ло шо да си играеш в гаража ама поне да става нешто сполучливо
Такива изказвания обикновено правят хора, незнаещи от коя страна се държи отвертката.
Въпросното возило е окастрен трабант и определено не е съвършено, но ако можеш кажи конкретните му недостатъци.
Разгледай из форума за други произведения на "гаражни ентусиасти" и ще се учудиш колко добри неща има."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНеШТо несполучливо е правописът ти - а много от "гаражните" произведения са определено добри.
Такива изказвания обикновено правят хора, незнаещи от коя страна се държи отвертката.
Въпросното возило е окастрен трабант и определено не е съвършено, но ако можеш кажи конкретните му недостатъци.
Разгледай из форума за други произведения на "гаражни ентусиасти" и ще се учудиш колко добри неща има.на мене неми харесва и точка неможе да ме убедиш в убратното ,просто неми харесва въобще не секи път става нешто яко тва си е мое мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнениена мене неми харесва и точка неможе да ме убедиш в убратното ,просто неми харесва въобще не секи път става нешто яко тва си е мое мнение
Иначе на трабанта идеята е ясна - кеф ти кабрио ,кеф ти свобода ,с това леко тегло и хубави предни гуми ,тази машина предполагам ,че изпълнява перфектно това за което е създадена -а именно "удоволствие в гората"много преди старта...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар