Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Instroi Rally team гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Instroi Rally team гараж.

Отсечката май ще е много къса я има я няма 3 км. и като си помисля, че половин Варна и цял Шумен ще е там, май само ще слушаме на живо!
    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
      Ако обещаеш ,че няма да се страхуваш от "оная" ръчка,бих те гледал и на видео...За това ти пожелавам кураж...Успех.
      Ей, изяде ме за тая ръчна..... Не ме е страх , но я ползвам само при нужда или като простея.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
        Първото асфалтово , да ! Добре дошъл да се запознаем .
        Ами късмет! Това е трасето + шикан преди първия остър завой и леко насочване към паркинга пак с гуми. Може да си го разгледате на "Street view", най-вече паркинга-шикан и острите завои.
        https://www.google.bg/maps/dir/43.26...!1m0!3e0?hl=bg
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

РАЛИ ВАРНА 2015 - http://vbox7.com/play:2237b10bf7

Коментар

Да не разконцентрираме основния герой на темата за предстоящото в неделя "сефте"

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
              Да не разконцентрираме основния герой на темата за предстоящото в неделя "сефте"
              Ако трябва да съм конкретен , малко ми е странно усещането за първото асфалтово рали, но нямам притеснение да застана на старта, аз не съм новобранец ... за последните пет години навъртях около 10-12 хиляди състезателни километра в тежки ралита и преживях какви ли не ситуации. Евото ми е стоково като изключим клетката и седалките ... и очакванията ми са съвсем разумни от към резултати. Нямам търпение да видя флага на старта.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

... малко ми е странно усещането за първото асфалтово рали...
                Е не е като да тръгнеш сутринта за работа...

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                  Е не е като да тръгнеш сутринта за работа...
                  Почти същото е,след двайсетина старта спира да ти пука.
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                    Първия старт приятелю,първия, то след 20 вече може и да нямаш желание!

Коментар

Ако трябва да съм конкретен , малко ми е странно усещането за първото асфалтово рали, но нямам притеснение да застана на старта, аз не съм новобранец ... за последните пет години навъртях около 10-12 хиляди състезателни километра в тежки ралита и преживях какви ли не ситуации. Евото ми е стоково като изключим клетката и седалките ... и очакванията ми са съвсем разумни от към резултати. Нямам търпение да видя флага на старта.
                      По презумпция винаги началото поставя по-минималистични очаквания. Незнам тънкости от точно тази дисциплина, но изхождам от опита си в други спортове, винаги има тънкости и стратегии много специфични за съответната дисциплина.
                      Както е рекъл народа, хайде да не тръгваме с голяма кошница, а да отидем просто и да си свършим работата.
                      Успех г-н Константин Чолаков.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                        Явно зависи от психиката на човека. Когато правя нещо за удоволствие и с течение на времето се превърне в рутина, спирам да го правя. Вярно е, че когато оставиш емоциите и адреналина да надделеят няма как да очакваш отлични резултати, но да му мислят професионалните състезатели. Желая успех! Безаварийно и с положителни емоции!
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Тръгваме агитка от Велико Търново,някой колега да звънне да подскаже къде е удобно и хубаво за гледане(май много искам).Телефона е в подписа ми.Ако не ще се видим около бокса на колегата Чолаков.
                          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

Клюки,видео от представянето?
                            Че бях на работа...
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                              Клюки,видео от представянето?
                              Че бях на работа...
                              Сега малко снимки , коментари и разбор малко по-късно. Ако някой който е присъствал има нещо да коментира , да заповяда.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11027447_439712582873594_2986087510824142889_n.jpg
Прегледи:1
Размер:155.7 КБ
ID:5652704

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11130266_439712632873589_1107016604176318047_n.jpg
Размер:116.9 КБ
ID:5652705

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11082520_439711679540351_8793121482813509860_n.jpg
Размер:81.6 КБ
ID:5652706

Коментар

Видеооо....!Изглежда добре и вдига пушилка..!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X