Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги по американски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъги по американски

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Ако в 1.6 мотор има много, то колко ли още има в моя 4.0

Яро, с тая философия скоро до сини пръскалки от тунинг форума ще стигнем
    Дима,в Испания си има модел на костенурката.Тurbo S.За техните драг-ове си ги правят по 300 коня.Иначе са стандартно 130.На фона на оригинала,който най-често е м/у 34 и 60 кс,сметай...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Дима,в Испания си има модел на костенурката.Тurbo S.За техните драг-ове си ги правят по 300 коня.Иначе са стандартно 130.На фона на оригинала,който най-често е м/у 34 и 60 кс,сметай...
      Тебе те знам че си Голфаджия така че е разбираемо.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А по повод това на снимката,тука се правеха едни такива реплики,куче марка,но някои от тях си вървят до ден днешен.
        Последно редактирано от ninja_1; 28-10-07, 21:58.
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

аре на спам-а:
          легендарният Голф 1,6 на Цунами (преди легендарната им черна Сиера) се въртеше между 600 и 700 коня, но за драг ...
          а Баба Костенура си е половин Порше
          quadra би трябвало да каже No replacement for displacement !
          Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
            аре на спам-а:
            Аиде нема нужда...
            MG RACING

Коментар

Тя цялата тема е спам. А иначе пак ли трябва да посочвам подписа си? Конските сили са работа за единица време - постигат се много но с много обороти. Въртящият момент е силата в нютънметри измерена на маховика. И понеже е функция на на хода на буталата и площта на челата им, то е ясно че въртящ момент при равни други условия ще развива по-дългоходов и с по-големи бутала двигател, демек с по-голям обем
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

стига сте спорили.някой карал ли е такъв бъг?
                ако не елате ми на гости на вилата да го пробвате.
                стига с тия теории.....
                тва е уникална машинка.минава от доста места.
                и не забравяйте каде е двигатела....и колко тежи цялата и колко загуба има на мощността до колелата и т.н....
                а да спорите с Яро за костенурки е се едно футболист да спори със Стефан...
                б..и хората.ква е таа черта да оплюете сичко.
                костенурката е и с много късо междуосие и добър клиренс (мойта е с 195/90/15 МТ)http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20227
                кат резнеш предницата гумите излизат пред колата... та за ъгли на качване и слизане ли да говорим... и т.н.
                бе я разчовъркайте гугъла първо пък тогава се запъвайте.
                цял свят признае нещо ма у нас професорите му намират кусур......
                теоретици......
                аз що не хода да казвам на пластичните хирурзи как се праат цици....
                аре и по позитивно пичове.
                без лоши чувства ма по някой път прекалявате с незнание....
                ма правете любов не война де!!!
                Последно редактирано от Tony33; 29-10-07, 01:40.
                висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
                  стига сте спорили.някой карал ли е такъв бъг?
                  ако не елате ми на гости на вилата да го пробвате.
                  стига с тия теории.....
                  тва е уникална машинка.минава от доста места.
                  и не забравяйте каде е двигатела....и колко тежи цялата и колко загуба има на мощността до колелата и т.н....
                  б..и хората.ква е таа черта да оплюете сичко.
                  костенурката е и с много късо междуосие и добър клиренс (мойта е с 195/90/15 МТ)http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20227
                  кат резнеш предницата гумите излизат пред колата... та за ъгли на качване и слизане ли да говорим... и т.н.
                  бе я разчовъркайте гугъла първо пък тогава се запъвайте.
                  цял свят признае нещо ма у нас професорите му намират кусур......
                  теоретици......
                  аз що не хода да казвам на пластичните хирурзи как се праат цици....
                  аре и по позитивно пичове.
                  без лоши чувства ма по някой път прекалявате с незнание....
                  ма правете любов не война де!!!
                  щото пич тия дето са на баха са на светлинни години от твоята.незнам дали си запознат ама там са на класове.
                  има и клас който е с оригинални машини без промяна на окачването.сиреч заводско и мотора е заводски.
                  тва са любители.
                  нататък другите класове само ползват корубата на костенурката.всичко е сменено.
                  даже някои машини са по 4 500 коня и от костенурката е останало почти нищо.
                  аз лично съм карал ако това имаш впредвид.беше силно орязана с мотор от ауди .

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение

правете любов не война де!!!
                    Дай да праим война, щот войната ражда герои а от любовта се умира...
                    Това на майтап.
                    А иначе за какво да споря за нещо което е изобретено преди 70 години? Е, гениално е, хубаво, за времето си е било много напредничаво ама си остава конструкция на 70 години. Бахти, какво повече да казвам, какви спорове. Костенурката си е Костенурка със силни и слаби страни, ама двигателя не е от силните...Да прост е, и какво от това...

Коментар

леле... оти ми ребеше да я пущам таз тема.Хора просто ми хареса в това бъги че освен купчина железо едно бъги може да бъде и малко лъскаво.Дали е проходимо или не за тази интерпретация на тема бъги от БРЪМБАР немога да кажа несъм спец като вас.естетско е и това е.А за бъги от БРЪМБАР съм чувал,че не е лошо като идея.Просто напишете kefer или beatle в google и излизат поне 50 страници в които има и доста груби изпълнения бъгита.Аз лично си смъкнах бая снимки втч и изпълнения стил хотрод.Идеята на темата както казах беше че освен купчина желязо на шаси бъгито може да бъде и нещо на което да се радваш.Може и да греша...

Коментар

Първоначално публикуван от NucO Преглед на мнение
                        леле... оти ми ребеше да я пущам таз тема.Хора просто ми хареса в това бъги че освен купчина железо едно бъги може да бъде и малко лъскаво.Дали е проходимо или не за тази интерпретация на тема бъги от БРЪМБАР немога да кажа несъм спец като вас.естетско е и това е.А за бъги от БРЪМБАР съм чувал,че не е лошо като идея.Просто напишете kefer или beatle в google и излизат поне 50 страници в които има и доста груби изпълнения бъгита.Аз лично си смъкнах бая снимки втч и изпълнения стил хотрод.Идеята на темата както казах беше че освен купчина желязо на шаси бъгито може да бъде и нещо на което да се радваш.Може и да греша...
                        Прав си трябва да ти радва окото за да ти е кеф да се скачиш в него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X