Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги по американски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги по американски

http://www.oldbug.com/mangosta.htm е на това му се вика бъги.Само дето небих го изкарал по калта.Виж по плажовете... но... уви

До: Бъги по американски

Това не е нищо повече от една мутирала Костенурка на Фолксваген
    Гадна работа ако питаш мен.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

и няма никакъв ход на мостовете

Коментар

И аз нямам ход, ама имам тяга и се справям някак си. Ама това и тяга няма... Умряла работа...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Това ако е бъги аз имам луноход а трабанта е ферари

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            И аз нямам ход, ама имам тяга и се справям някак си. Ама това и тяга няма... Умряла работа...
            абе кат му гледам задната гума сигур мотора е сменен

Коментар

Тези са много популярни тука , но и на мене не ми харесват.,
              Използват ги предимно в дюните на пустинята мохаве и баха.
              Но откровенно казано лекото тегло, му предва голямо превъзходство над повечето автомобили. Сигурен съм че в пясъчните трасета ще ни издуха повечето.
              Това е като едно атв, но не е и атв.
              За това му казват бъги. Нито джип, нито, атв.
              Друга пичина да са популярни е можеби защото имат много проста система и лесно се правят.През 70те години са вкарали стотици хиляди и сега са по моргите.
              Така че части лесно се намират.
              Плюс това много от тях преработват двигателя и след всички работи изкарават по 200-300 коня че и повече, което е сериозна сила за 800кг кола.
              Както и да е за мене е повече играчка от колкото каквото и да е друго.
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

И на мен не ми харесва точно това бъги. Твърде кафеджийско ми се струва.

Ааа, виж, затова не си прав...
                В най-обикновения 1.6 мотор има много.. Да не говорим за вариациите по темата. Сугурно тягата не е чак като при тебе, но пък с лекота върти почти същия размер гуми..

Коментар

Ако в 1.6 мотор има много, то колко ли още има в моя 4.0

Яро, с тая философия скоро до сини пръскалки от тунинг форума ще стигнем

Коментар

Ако в 1.6 мотор има много, то колко ли още има в моя 4.0

Яро, с тая философия скоро до сини пръскалки от тунинг форума ще стигнем
                    А в камьоните има най-много. Дима, ти сравняваш тягата на Костенура с твоята, не аз.. Не разбирам намека ти за философията и сините пръскалки, просто изказах скромно мнение, че стандартния двигател на Констенура върви повече от прилично и си има всичко това, което му трябва - за тази кубатура, купе, тегло и т.н.

Коментар

Ти пък сега вземи се засегни
                      Според мен един автомобил с по-офроъдна насоченост трябва да е доста по-енергонаситен. Определено за костенурка може и да стига, но за бъги не е достатъчен - това е лично мнение. На някои им стига двигателче 900 кубика, но аз не ги разбирам....честно...

Коментар

offtopic:

Ти пък сега вземи се засегни
                        Според мен един автомобил с по-офроъдна насоченост трябва да е доста по-енергонаситен. Определено за костенурка може и да стига, но за бъги не е достатъчен - това е лично мнение. На някои им стига двигателче 900 кубика, но аз не ги разбирам....честно...
                        Не се засягам , както и се надявам да не говоря като някой фанатизиран , но явно и теглото е от значение. Силно орязан, костенура е далеч под тон (600-700кг.). Ма както и да e, да не го обръщаме на ГеСеАйКа срещу ЖеТеИ... Между другото в този ред на мисли, преди време някой тук беше качил клипче на Citroen 2CV и LR Defender 90, където Ситроенчето късаше Дифендъра от всякъде на нормален горски слалом тип Самоковски борчета по Маркански...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          offtopic:
                          Между другото в този ред на мисли, преди време някой тук беше качил клипче на Citroen 2CV и LR Defender 90, където Ситроенчето късаше Дифендъра от всякъде на нормален горски слалом тип Самоковски борчета по Маркански...
                          Ахааа, на ви големи ходове и меко окачване
                          Ужас, спам...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            offtopic:

Между другото в този ред на мисли, преди време някой тук беше качил клипче на Citroen 2CV и LR Defender 90, където Ситроенчето късаше Дифендъра от всякъде на нормален горски слалом тип Самоковски борчета по Маркански...

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Реално, клипчето е от предаване на пичовете от TopGear, а те много финно и галантно умеят да накланят в посока, когато искат и е необходимо. Иначе 2CV-то е култово, факт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X