. 5...6...7...Н. каквото излезе ... Ще се постарая да поствам повечко снимки
Надявам се да бъде интересно и забавно
. Колеги ще ми е интересно да прочета мнението ви за това багерче
п.п. Довечера или утре снимките ,че са се загубили
. 5...6...7...Н. каквото излезе ... Ще се постарая да поствам повечко снимки
Надявам се да бъде интересно и забавно
.
. Поздрави.
.Ето и малко папарашки снимки
с ладов алтернатор и тетека .. Хубавец ми е
. Ще се постарая да намеря планета 3. Това малко ще позабави освежаването , но щом е нужно . Се пак бих се радвал да изброите плюсове за планета 3 ( освен ,че е по лесна центровката за което аз се сещам , а и по-нисък разход на гориво) .
, но май пак ще ми се отдаде възможност да се позанимавам с него ... за двигател , колеги не намерих .... само 1 видях да се продава , но му искаха 500 лв. което за мен е несериозно при положение ,че цял мотор ИЖ без документи е около 400 ... та двигатела остава , позачистил съм го с меглио и четка за зъби , пак ще му мъча центровката . Намерих обаче едно доста добро сайтче за части за ИЖака , защото до сега пазарувах в един магазин в София около Мол София и съм меко казано разочарован от цените и наличностите . Купих му сирателен кран за бензина и комплект жила , но определено жилата на бъгито не са от ИЖ , нямат нищо общо ... та как да си направя точните жила>!?
) звънкаш им, казваш размер на кожуха, дебелина на жилото и въжето и дължина, размер на пъпката и форма, хората ти го изработват и си готов.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар