Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги от шкода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги от шкода

Здравейте. Решил съм да си правя бъги. Имам една SKODA 130 от която ще използвам двигтеля с скоростите и окачването но с други амортисюри. Почти всичко съм измислил. Искам да попитам откаде да намеря седалка с 5 точкав колан и горе доло на каква цена, и четири броя джанти 10 цола две широки и две тесни втора опотреба на каква цена горе долу мога да ги намеря с гумите.

До: Бъги от шкода

Предното окачване на Шкодата категорично не става за бъги.
    При 130 полуоските са без ръкави и можеш също да измислиш нещо по-добро.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мерси за савета, а относно вапроса знаеш ле нещо.

Коментар

Ето някакакъв вариант http://topspeed.bg/product.php?iid=19 .Също,можеш да питаш колегата nikicar на ЛС,мисля,че има магазин.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Мерси но ако знаеш каде има такива втора упатреба казвай а относно джантите

Коментар

Първоначално публикуван от Petko_911 Преглед на мнение
            Мерси но ако знаеш каде има такива втора упатреба казвай а относно джантите
            За втора употреба се "оглеждай" в Мобиле.бг,в малки обяви и в Тунинг.бг,в копува-продава.За джантите,незнам,колегата Явор внася части за АТВ-та,но едва ли ще паснат на главини от Шкода.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              За втора употреба се "оглеждай" в Мобиле.бг,в малки обяви и в Тунинг.бг,в копува-продава.За джантите,незнам,колегата Явор внася части за АТВ-та,но едва ли ще паснат на главини от Шкода.
              Да за главини на шкода няма но ще направим вланец

Коментар

искам да стане нещо от сорта само че двуместно
                Прикачени файлове

Коментар

Предното окачване на Шкодичката е с много къси ходове и си мисля, че бъгито ти няма да се държи адекватно на пресечен терен. Освен това гаранция, че ще къса редовно планките на амортисьорите към долните носачи.
                  Освен всичко друго ще ти дойде нисичко с оригиналния мост, особено като сложиш малки гуми.
                  Мисля, че на негова база, може лесно да направиш окачване с дълъг ход, като използваш само шенкелите и рейката с накрайниците. Носачите можеш да си направиш сам а вместо гредата да използваш рамата на бъгито.

Коментар

Мисля, че на негова база, може лесно да направиш окачване с дълъг ход, като използваш само шенкелите и рейката с накрайниците. Носачите можеш да си направиш сам а вместо гредата да използваш рамата на бъгито.[/QUOTE]

Мерси нещо такова ще направя а знеш ли каде има такива профили за рамата на бъгито те сигорно са дибелостенни

Коментар

Във всеки магазин за метали. А между другото това на снимката е просто кола без купе - това не е бъги ...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        Във всеки магазин за метали. А между другото това на снимката е просто кола без купе - това не е бъги ...
                        и е от полско фиатче

Коментар

От каквото и да е това става само за по асфалта. Много неграмотно е сътворено. Приликата с бъги е бегла. Просто обезкупена малолитражка

Коментар

А за това какво ще кажете
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от Petko_911; 05-09-07, 17:58.

Коментар

Първоначално публикуван от Petko_911 Преглед на мнение
                              А за това какво ще кажете
                              нищо .явор продава подобни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X