Здравейте. Решил съм да си правя бъги. Имам една SKODA 130 от която ще използвам двигтеля с скоростите и окачването но с други амортисюри. Почти всичко съм измислил. Искам да попитам откаде да намеря седалка с 5 точкав колан и горе доло на каква цена, и четири броя джанти 10 цола две широки и две тесни втора опотреба на каква цена горе долу мога да ги намеря с гумите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъги от шкода
Свий
X
-
До: Бъги от шкода
Ето някакакъв вариант http://topspeed.bg/product.php?iid=19 .Също,можеш да питаш колегата nikicar на ЛС,мисля,че има магазин.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Petko_911 Преглед на мнениеМерси но ако знаеш каде има такива втора упатреба казвай а относно джантитеОнзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеЗа втора употреба се "оглеждай" в Мобиле.бг,в малки обяви и в Тунинг.бг,в копува-продава.За джантите,незнам,колегата Явор внася части за АТВ-та,но едва ли ще паснат на главини от Шкода.
Коментар
-
Предното окачване на Шкодичката е с много къси ходове и си мисля, че бъгито ти няма да се държи адекватно на пресечен терен. Освен това гаранция, че ще къса редовно планките на амортисьорите към долните носачи.
Освен всичко друго ще ти дойде нисичко с оригиналния мост, особено като сложиш малки гуми.
Мисля, че на негова база, може лесно да направиш окачване с дълъг ход, като използваш само шенкелите и рейката с накрайниците. Носачите можеш да си направиш сам а вместо гредата да използваш рамата на бъгито."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Мисля, че на негова база, може лесно да направиш окачване с дълъг ход, като използваш само шенкелите и рейката с накрайниците. Носачите можеш да си направиш сам а вместо гредата да използваш рамата на бъгито.[/QUOTE]
Мерси нещо такова ще направя а знеш ли каде има такива профили за рамата на бъгито те сигорно са дибелостенни
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеВъв всеки магазин за метали. А между другото това на снимката е просто кола без купе - това не е бъги ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Petko_911 Преглед на мнениеА за това какво ще кажете
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар