Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от сузуки интрудер VS800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Триколка от сузуки интрудер VS800

Здравейте , имам един интрудер 800 куб. и съм намислил да го преправя на триколка като искам задвижването да си е от мотора . За първи път ще правя такова нещо така че всякаква помощ ще ми е добре дошла . Най много ме интересува какъв заден мост мога да сложа , и как мога да го свържа за кардана на мотора . Благодаря ви много предварително за всяка информация . долу на снимките ще видите горе долу какво искам да се получи .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:blue.gif
Прегледи:1
Размер:215.1 КБ
ID:5981787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bluewhite.gif
Прегледи:1
Размер:205.9 КБ
ID:5981788
    Нещо такова искам да се получи само отзад да се надгради и да се сложи голяма и удобна седалка .

От: Триколка от сузуки интрудер VS800

Колега,погледни тази тема:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=79851 има и други подобни.
    Пожелавам успех в начинанието и,ще следя темата с интерес.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Добре дошъл във форума колега.
      Направо на въпросите - Ако Интрудера си е с редовни документи не го прави. Няма регистриране след това. Писал съм много по въпроса. Една от най-неудачните схеми за изграждане на триколка си избрал. Центъра на тежестта е много високо и си неустойчив в завой, двигателя е пред тебе и всичката жега от охлаждането я отнасяш. Иначе диференциал можеш да ползваш от много коли. Например заден от някое малко Субару...... не си писал от къде си. Ако ти се вижда смислено и не си далече - разходи се до Банкя. Ще черпя по кафе и ще питаш и ще разказвам колкото си искаш.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Аз не бих развалил приличен мотор (ако е такъв, де) за нещо, което не е ясно, какво ще се получи.

Коментар

Мерси много колега вече търся заден мост от Subaru Justy мисля че той ще е най подходящ . До колкото до Intrudera всичко си му е наред само че не6то ми стана малък вече и си взех VS 1400 само дето е малко барнат и има само една седалка , така че реших да премахна въпроса със седалка за жената с една триколка .
          Жоро не се познаваме но ще те потърся лично да се видим за някои съветчета , самоче това ще е на пролет тъй като аз живея в Холандия и тогава ще си идвам за ваканция .

Коментар

здравеи колега може ли да те попитам нещо относно VS1400.На ли4ни нестава 4е си привишил лимита на съобщенията и требе да изтриеш някои

Коментар

Очевидно няма лесно да те разнавием . Ако правилно схващам - преработката и регистрацията на новопостроеното МПС ще става в Холандия. Значи е вероятно, като в добре уредена държава да има процедура за узаконяване. Любопитно ще е да споделиш - каква е?

С удоволствие ще споделя опит. Обаждай се когато прецениш. И да кажа преди да си попитал - заедно с моста гледай да вземеш възможно най-много от съпътстващите го чаркове. Спирачна помпа, педали, окачване, кардан, ръчна спирачка /лоста с жилата/ и т.н. Не е задължително да ти потрябват , но могат да ти улеснят живота и при сглобяването и при регистрацията.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Разбира се колега питай и ако мога ще помогна .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X