Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги от Импреза 4х4 1.6 90коня

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги от Импреза 4х4 1.6 90коня

Здрасти на всички!!!
    Изчел съм почти всички теми за бъгита и никъде невидях бъги двуместно 4х4 с двигател и скоростна кутия да са от пред както си е на колата и за това реших да отворя нова тема.

Трябваха ми части за да си обърна волана на Субарото което имам и си купих друго за части но пък то си е в движение и съм се запалил да си направя бъги за разходка от частите които остават.

Искам да помоля ако някой някаде е виждал нещо подобно да ми изпрати линк или снимка за да имам някъква основа на по която да започна изграждането му защото искам да стане и що годе красиво не ръбесто с квадратна форма.

От: Бъги от Импреза 4х4 1.6 90коня

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
    Здрасти на всички!!!
    Изчел съм почти всички теми за бъгита и никъде невидях бъги двуместно 4х4 с двигател и скоростна кутия да са от пред както си е на колата и за това реших да отворя нова тема.

Трябваха ми части за да си обърна волана на Субарото което имам и си купих друго за части но пък то си е в движение и съм се запалил да си направя бъги за разходка от частите които остават.

Искам да помоля ако някой някаде е виждал нещо подобно да ми изпрати линк или снимка за да имам някъква основа на по която да започна изграждането му защото искам да стане и що годе красиво не ръбесто с квадратна форма.

Прави такова. Те са с предно разположен двигател, но са с цели мостове.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
      Здрасти на всички!!!

Цеци нема какво да го умуваш като почнеш ще стане както искаш поне на тебе ти идват разни нестандартни виждания и идей.

Коментар

Ми като гледам така ще бъде и в чичо гугал гледах 3 вечери и нищо неси харесах така че ще го измислим като го почнем но до като неми хареса няма да го оставя зор нямам.

Коментар

Няма да се получи много добре,понеже двигателя на скубито е почти пред предната ос,а това за баланса не е добре,особенно на лека конструкция,като това което смяташ да правиш!Това не значи,че не трябва да пробваш или пък,че няма да се получи някакъв вид МПС.Човечеството има къде,къде по-фатални грешки...

Коментар

Я веж това - http://www.youtube.com/watch?v=dJine...eature=related

Коментар

Човека АТВ е сътворил та аз бъги да немога!!!

Ще стане бъги за разходка та ще мъца!
              Прикачени файлове

Коментар

Здравеѝ колега до къде я докара с бъгито,и аз обмислям нещо подобно
                2.8CRD-KJ

Коментар

Още нищо не е направил.
                  може да направи такова-http://www.thomasbaron.net/wp-content/uploads/2007/08/134.png

Коментар

Пожелавам успех но това ми се струва за разходка из града.Моята идея е за 4х4 с мотор от зад за разходки по пресечен терен.(Той не е споменал къде ще се разхожда.)
                    2.8CRD-KJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X