Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ето най-сетне и моето бъги Piranha II
Свий
X
-
От: Ето наи сетне и моето бъги Piranha II
Първия вид е доста по-сложен за изпълнение,вторият по-елементарен,избираш сам. И двата вариянта не са удачни за крос.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Трябва да ми донесът двигателот италия HONDA cbr или YAMAHA....
http://www.youtube.com/watch?v=ipPui...&feature=feeduа това е 1вото ми бъги не е нищо особено но вършеше работа
Надявам се че с 1вия вид носачи няма да има проблем с бабунки скокове и.т.н.Последно редактирано от nasko2; 10-10-11, 21:32.
Коментар
-
Здравейте момчета. Гледам че карате рамата точно по чертеж. Според мен тази рама има доста кусури ако мога така да се изразя, или недостатъци особено по предницата . А и в интерес на истината и на мен ми се струва малко тесничка.
По задницата също има много недомислици и една камара излишни елементи които лесно могат да бъдат избегнати .
Иначе поздравления за начинанието и скорошно завършване на проекта.
Ако мога да помогна със нещо съм насреща. Поздрави.Въчо Иванов Tel. 0899 837 607
Коментар
-
Тънки ми се виждат тръбите на ролбара,изглеждат на ф-34,което е недопустимо,трябва да са мин ф-42-50мм.Предният ролбар трябва да започва от основата на рамката и да свършва там.При това изпълнение не ми се мисли какво може да се случи при евентуално минаване през таван,много е високо,което също е предпоставка за преобръщане.Височината на задният ролбар трябва да варира от 90см до 100-105см.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Супер се получава харесва ми . И аз от година насам обмислям започването на този проект с малко изменения да стане двуместно. Първоначално имах проблем с намирането на евтин и читав донор. После кризата ме удари но се надявам скоро (ранна пролет ) да го подновя. Ще следя темата ти с интерес. Моля ти се качвай всякакви снимки и инфо за срещнати трудности и начина им на решаване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеТънки ми се виждат тръбите на ролбара,изглеждат на ф-34,което е недопустимо,трябва да са мин ф-42-50мм.Предният ролбар трябва да започва от основата на рамката и да свършва там.При това изпълнение не ми се мисли какво може да се случи при евентуално минаване през таван,много е високо,което също е предпоставка за преобръщане.Височината на задният ролбар трябва да варира от 90см до 100-105см.
Задният ролбар е 1050мм предния същто е 1050мм мисля че няма да е проблем
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар