Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето най-сетне и моето бъги Piranha II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ето най-сетне и моето бъги Piranha II

Привет на всички и аз както много други започнах да си правя бъги. Чертежите са на Piranha II ето до къде съм стигнал.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0060.jpg
Прегледи:1
Размер:149.4 КБ
ID:5943242

Име:Снимка0056.jpg
Размер:131.6 КБ
ID:5943243

но се чудя кои вид носачи да избера

Име:Rear Susp DAA (13).jpg
Прегледи:2
Размер:129.5 КБ
ID:5943238

Име:skica16.jpg
Прегледи:3
Размер:59.8 КБ
ID:5943239

От: Ето наи сетне и моето бъги Piranha II

Първия вид, естествено. Какъв двигател си приготвил?

Коментар

Първия вид е доста по-сложен за изпълнение,вторият по-елементарен,избираш сам. И двата вариянта не са удачни за крос.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Абсолютно си прав,че не стават за крос,може би,първия вид е малко по-удачен,защото запазва ъгъла на наклона на гумите постоянен една спрямо друга.

Коментар

Трябва да ми донесът двигател от италия HONDA cbr или YAMAHA....

http://www.youtube.com/watch?v=ipPui...&feature=feedu а това е 1вото ми бъги не е нищо особено но вършеше работа
          Надявам се че с 1вия вид носачи няма да има проблем с бабунки скокове и.т.н.
          Последно редактирано от nasko2; 10-10-11, 21:32.

Коментар

Колега сигорно си видял НЕДОСТАТЪКА от предното бъги двигател отпред и предаване отзад.Вижда се от клипчето мисля че на всяка цена мотора трябва да го мислиш зад теб иначе завали ли дъжд лошо-няма тръгване.Успех.

Коментар

Здравеите колеги преди малко заларихме рамката на бъгито

Име:Снимка0095.jpg
Размер:164.6 КБ
ID:5312479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0099.jpg
Размер:149.5 КБ
ID:5312474Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0092.jpg
Размер:156.6 КБ
ID:5312478Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0105.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5312477Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0096.jpg
Размер:119.3 КБ
ID:5312480

Коментар

Някой пусна ли вътре някаква седалка и да се нагнезди в нея,че като гледам за крачката няма да има място май!?Предвиждайте всичко и с предварителни проби до колкото е възможно.

Коментар

Здравейте момчета. Гледам че карате рамата точно по чертеж. Според мен тази рама има доста кусури ако мога така да се изразя, или недостатъци особено по предницата . А и в интерес на истината и на мен ми се струва малко тесничка.
                  По задницата също има много недомислици и една камара излишни елементи които лесно могат да бъдат избегнати .

Иначе поздравления за начинанието и скорошно завършване на проекта.

Ако мога да помогна със нещо съм насреща. Поздрави.
                  Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Един приятел в Бургас прави също бъги Пираня, закупи чертежите от USA или Australia, не помня вече.Утре ще наснимам до къде е стигнал.
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Тънки ми се виждат тръбите на ролбара,изглеждат на ф-34,което е недопустимо,трябва да са мин ф-42-50мм.Предният ролбар трябва да започва от основата на рамката и да свършва там.При това изпълнение не ми се мисли какво може да се случи при евентуално минаване през таван,много е високо,което също е предпоставка за преобръщане.Височината на задният ролбар трябва да варира от 90см до 100-105см.

Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Супер се получава харесва ми . И аз от година насам обмислям започването на този проект с малко изменения да стане двуместно. Първоначално имах проблем с намирането на евтин и читав донор. После кризата ме удари но се надявам скоро (ранна пролет ) да го подновя. Ще следя темата ти с интерес. Моля ти се качвай всякакви снимки и инфо за срещнати трудности и начина им на решаване.

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                          Тънки ми се виждат тръбите на ролбара,изглеждат на ф-34,което е недопустимо,трябва да са мин ф-42-50мм.Предният ролбар трябва да започва от основата на рамката и да свършва там.При това изпълнение не ми се мисли какво може да се случи при евентуално минаване през таван,много е високо,което също е предпоставка за преобръщане.Височината на задният ролбар трябва да варира от 90см до 100-105см.

Задният ролбар е 1050мм предния същто е 1050мм мисля че няма да е проблем

Коментар

Колега нямали развитие по машината? Качи някоя снимка ако имаш да видим как върви работата при вас.

Поздрави и успех.
                            Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

За сега няма никакво развитие
                              А как мога да качвам снимки по друг на4ин?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X