Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Картинка (самоделно бъги)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Картинка (самоделно бъги)

Е как искам едно такова просто си нямате представа-да се дундуркам по черните пътища Ако имах малко повече финанси и умения веднага бих си "издялкал" такова бъги
    УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Не знам историята на това, картинката е от случайно място. От това което се вижда, става дума за селска къща от някаква крайградска руска провинция. Там хората са НАИСТИНА бедни. Така че сигурно всичко в тая машинка е от бунището, и струва единствено желанието и любовта на собственика си.
      Знанието идва от книжките, и даже от ей такива разговори в интернет, умението от човъркането на строшени железа, от лъскавите не се научава нищо. Така че е безплатно ако си решил наистина да научиш и да можеш

Коментар

не е ли много тясно и високо това бъги? поне така ми изглежда на снимката...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Това бъги като го гледам така, бая с теслата е дялано! Двигател скорости, предно и задно окачване от ЗАЗ, Полуосите не са удължавани, отзад е широко колкото зазката = нестабилно, двигателя не е обърнат, ами стърчи назад = нестабилно, джантите са зазкови, което=първата дупка и са криви. Въобще цялата конструкция е много интересна и ексцентрично направена и особено ми направиха впечатление как са захванати задните амортисьори.

Коментар

Това е просто един нарязан ЗАЗ и не бих го нарекъл бъги.
            Все пак си личи, че е правено с каквото има под ръка и в този смисъл е добре.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ауспусите са впечатляващи, както и леко ексцентричната рама
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Чист самоубиец на три водки! На 50 сантима едни от други свещи, "гърнета" и гърловина на резервоара! Луд за връзване!

Коментар

двигателя не е ли на фолсваген костенутка

Коментар

Чист ЗАЗ !

Коментар

Колеги, не ги съдете така сурово пичовете, това е МПС, което се прави е междучасията (поне според мен) и се прави ей така - колкото да бръмчи. подкрепям проекта и защото и аз имам един такъв, моя е от предница и шаси от Вартбург, а задно окачване, скорости и двигател от VW - Костенурка, скоро ще ви представя проекта но всичко е само за забавление и се прави от подръчни средства и междо другото, и съм сигурен, че като направиш едно МПС от боклуците кефа като го подкараш по дуките и реките няма да се отличава от тоя на някой с оригинално бъги, а да не говорим, че си си ги правил сам, а да не говорим, че ти струва само няколко стотин лева...
                      VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                      SXS-Restorations 0886513079
                      Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Егати кошницата!!! Това е правено на каса бира и печено агне Но пък евала на оптимизма на създателите му. Ако продължават в същия дух, накрая ще се получи

Коментар

Заз е!!! Иначе не е лошо Какво му е Мен ме кефи
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

До: Картинка (самоделно бъги)

Най-важното е,че човека се е постарал и не ходи пеш в гората.Днес започнах двуместно бъги от Рено 10 събирам инфо от сайта ,надявам се да се получи като стане готово ще го видите.Нямам много свободно време но ще гледам да не изпусна сезона

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X