Според това, което съм чувал, за да се регистрира някакво МПС трябва първо да отговаря на изискванията за безопасност и второ да е произведено в определена серия. Така е, за да може да получи ВИН код. Мисля, че без ВИН код не може да се извърши регистрация на МПС.
Възможно е да не съм прав, не съм експерт по въпроса, но смятам, че е невъзможно да се регистрира бъги според Закона за движение по пътищата.
виждал съм бъги с рег. номера... би трябвало да няма проблем, ако отговаря на условията - светлини, спирачки и др...
Отиваш в Технотест и ще ти кажат... Ако по принцип може, значи може... /но ако не "цакаш" - чакаш... /
Според мен трябва да има начин.Лятото видях в Бургас едно бъги което беше жалко подобие на това нащо .Обаче си беше с регистрация значи има начин.Но сигорно е"КОЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ СТАВА С МНОГО ПАРИ"
Бат ицо, намери телефона на Технотест Шумен
Поговори с момчетата .... свястни са. Питай ги Може ли ? Какво ще ти искат, като технически изисквания, подготви се .... и .... може и да почерпиш някога ... знам ли ???
Аз самия съм правил това, което ти описах... само че за колесари за лодки, но в момента правя нещо като джип с пластмасово купе и имам уверение от тяхна страна, че ще го регистрират ...!!!!?
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
А как стои въпроса с карането на самоделно Бъги по поляните, могат ли да се заядат за нещо КАТ?
Кммисии за регистрация и пререгистрация на МПС:
ТИАТ - Шумен - 054/60-064/47-136
Технотест - София - 02/973-217/973-9182
... имат си дати 1-2 пъти месечно, на които ходят в някой от по-големите градове!
VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар