Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да регистрирам бъгито?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли да регистрирам бъгито?

Как и къде мога да регистрирам бъгито. И какви са изискванията. Предварително благодаря
    Всички са луди ама на някои повече им личи.

Според мен правилния въпрос е дали въобще може?

Според това, което съм чувал, за да се регистрира някакво МПС трябва първо да отговаря на изискванията за безопасност и второ да е произведено в определена серия. Така е, за да може да получи ВИН код. Мисля, че без ВИН код не може да се извърши регистрация на МПС.

Възможно е да не съм прав, не съм експерт по въпроса, но смятам, че е невъзможно да се регистрира бъги според Закона за движение по пътищата.
    VPetrov.photography

Коментар

виждал съм бъги с рег. номера... би трябвало да няма проблем, ако отговаря на условията - светлини, спирачки и др...
      Отиваш в Технотест и ще ти кажат... Ако по принцип може, значи може... /но ако не "цакаш" - чакаш... /
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Според мен трябва да има начин.Лятото видях в Бургас едно бъги което беше жалко подобие на това нащо .Обаче си беше с регистрация значи има начин.Но сигорно е"КОЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ СТАВА С МНОГО ПАРИ"
        Всички са луди ама на някои повече им личи.

Коментар

Бат ицо, намери телефона на Технотест Шумен
          Поговори с момчетата .... свястни са. Питай ги Може ли ? Какво ще ти искат, като технически изисквания, подготви се .... и .... може и да почерпиш някога ... знам ли ???
          Аз самия съм правил това, което ти описах... само че за колесари за лодки, но в момента правя нещо като джип с пластмасово купе и имам уверение от тяхна страна, че ще го регистрират ...!!!!?
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Бат Ицо, най-зависи от "Документите", които ще представиш
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

За какво ти е да го регистрираш, после и винетка ще трябва да му копуваш, данъци да плащаш.......
              LZ1JJJ

Коментар

Да бе верно ако няма да го караш по улиците много много по хубаво да не си създаваш допълнителни главоболия
                УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

А как стои въпроса с карането на самоделно Бъги по поляните, могат ли да се заядат за нещо КАТ?

Кммисии за регистрация и пререгистрация на МПС:
                  ТИАТ - Шумен - 054/60-064/47-136
                  Технотест - София - 02/973-217/973-9182
                  ... имат си дати 1-2 пъти месечно, на които ходят в някой от по-големите градове!
                  VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                  SXS-Restorations 0886513079
                  Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

За всички чудещи се ето:

http://www.technotest.bg/
                    Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X