Здравейте колеги отдавна чета форума и събирам идеи и знания,това ми е първата тема и се извинявам ако сбъркам нещо.Въпроса ми е мога ли да регистрирам мотоциклет с направена от мен рама?Един вид чопър,имам голяма желание за чопър с твърда рама отзат и ниско оборотен двигател,знам за технотест но без подробности около преминаването му и дали още регистрират самоделки понеже преди 7/8 години така регистрирахме едно ремарке направено от баща ми по чертеж на фирма от град Попово(не съм много сигурен за града).
П.п.Ако някой има чертеж на рама с размери ще съм много благодарен ако я сподели в темата.Като бющет за сега съм определил 1000лв и мисля да ползвам втора ръка части(капли,предница,резервоар,двигател той задължително ще го взема с фактура от морга или с договор от човек ако е не е проблем при регистрацията)
П.п.Ако някой има чертеж на рама с размери ще съм много благодарен ако я сподели в темата.Като бющет за сега съм определил 1000лв и мисля да ползвам втора ръка части(капли,предница,резервоар,двигател той задължително ще го взема с фактура от морга или с договор от човек ако е не е проблем при регистрацията)
Коментар