Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново бъги Заз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ново бъги Заз

днеска поредното бъги от зазка замина по предназначение. и ви щтракнах няколко снимки. пък може и още някой да си поръча
    Прикачени файлове

Re: ново бъги заз

Този въпрос е според зависи, но колко ти излезе направата точно на това бъги? Гледам, че е останало без нови гуми?
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Супер! Каква му е цената? Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

осем дена и около 500лв материали
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от koko11; 20-04-07, 19:23. Причина: данни

Коментар

Честно казано очаквах един по-дълък срок и млако повече пари, но ако купиш и гуми цената ще съвпадне с мойта А сигурността не е ли на малко ниско ниво? (курмилния прът, няма страници и колани) Защо несе замислиш върху това Иначе по проходимо ли е от кола?
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

могат да се сложат много глезотии но цената скача нагоре.по проходимост може да мине на места на които нормална джипка само може да мечтае.и е леко около 300кг.и най важното .....евтино е само да го надуваш

Коментар

Коко евала за ентусиазма, позволи ми да дам малко позитивна критика!!! Ако използваш безшевни тръби ще уякчиш значително конструкцията, в момента ми се струва че едно обръщане на машината ще е фатално за нея и водача. Вярно че с тези профили се работи лесно и са най-ефтини но не подценявай сигорноста, коланите също са много важни за такива машини знам го от личен опит ако започне да се търкаля бъгито само те могат да те задържат вътре

Коментар

Извинявам се за офтопика,но понеже в момента възстановявам един ЗАЗ 968 от 1972 година не ви ли се намира здрав воланБЩото на бъгито автентичността няма значение а аз искам да си направя ЗАЗ-а като оригинален.

Коментар

Зравейте, искам да Ви питам от трабант става ли бъги със задно предаване ако някой се интересува може да му пратя снимки,

Коментар

До: ново бъги заз

продаваш ли си бъгито и ако да за колко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X