Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте малко акъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте малко акъл

Здравейте туко що се регистрирах в форума и прочетох доста интерестни неща та,имам една мечта която е на път да се осъществи с подкрепата на баща ми и ако може да си кажете вашето мнение или да давате съвети,ще съм ви много благодарен
    Та,искам да си взема някой трабант,да му махна шасито и да си го правя по мой си вкус,да бъде нещо като състезателно(1-но местно) .Мислех си да купя някой МЗ(250цц) или ЯВА(250цц) и да сложа двигателя отзаде,но незнам как ще стане номера с запечатката.
    Също трябва ли да се сменя окачването,главината.
    Благодаря ви предварително

От: Дайте малко акъл

Безсмислено е! Виждал съм из нета направени такива возила от Subaru Libero. Има ги по 300-400 лева из България. Махаш купето и само си правиш някаква тръбна клетка и си готов.Това което си си намислил първо че не е престижно и второ нито ще върви а трето ще прилича на копачка за лозе. А и сигурен съм че икономически ще ти излезе и по скъпо.
    " Когато един адвокат , който работи за 400 долара на час ти дава безплатен съвет, просто се вслушай в думите му"!!!
    Дани Де Вито /Войната на семейство Рос/

Коментар

От: Дайте малко акъл

колега имаш ли скайп да те питам някой неща че това ми е голяма мечта от доста време апак съм заинтересован и като чета другите какви проекти си правят си казвам наум (малее и кога ли и аз ще успея )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X