колеги смятам да направя едно малко бъги от трабант като за начало след което смятам да направя и едно по систинско но напоследак по лесно можеш да намериш някаква по нова ударена кола от колкото евтин трабант,така че ако някой знае някакъв такъв звяр да свирка,имам авто платформа но все пак ако е от райна на пловдив ще е по добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търся трабант
Свий
X
-
От: търся трабант
Колега не че те разубеждавам или ти давам акъл но няма смисъл да си хабиш тръбите и времето с трабанта.Прочети във форума има страхотни бъгита направени от наистина грамотни хора с малко по инстински донори.Помисли избора е твой.Надявам се да не засегнах феновете на трабитата-но аз това не го броя за автомобил.Успех.
-
В www.mobile.bg има няколко трабанта от твоя регион. Единият дори е на части. Смятам , че за 120-150лв ще вземеш всичко ,което ти трябва. Иначе и аз търся, но в района на Бургас дотук ми се изплъзват 6-7 трабанта последния на 70лв преди 2 дена. Най добрия вариант за намиране на трабант е чрез познати по селата и евентуално една обиколка из селата. Има доста само трябва да намериш стопанин с, който да се спазариш. Успехи
Коментар
-
колеги трабант не намерих но намерих донор за бъги фиат брава 1.6 103кс. и смятам да направа някакакъв дзвер за двама човека който най вече ще се кара по гористи терени ,в момента съм на етап разглобяване и умуване какво може да се направи, така че приемам всякакви мнения и предложениа целта ми е да бъде максимално високо и проходимо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар