Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пълнене на амортесиор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пълнене на амортесиор

Имам един въпрос амортесиора на мотора ми е с фитил това означава че се пълни със даден газ искам да попитам какъв е този газ и дали трябва да правя нещо преди да го напълня

П.П благодаря на всички които напишат мнение за този въпрос

От: пълнене на амортесиор

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОЛЕГИ

пусни някакви снимки, защото така не става много ясно. За омортисьор от мотор ли говорш ? Ако е така някой от тях имат балон с азот, който се помпа докъм 140-170psi . Ако е така в темата за мотциклетите има тема специално и за ремонт на заден амортисьор и за ремонт на коловете. Ако е нещо друго пусни снимки.

Поздраво

Коментар

Да колега, за амортИсЬОр на мотор става въпрос и то заден не мога в момента да кача снимки, защото мотора сЪм го затиснал с колата.
      Но сЪм на 70% сигУрен, че се пълни с азот защото говорихме с един приятел и той каза, че трябва да пълни неговия амортисьор на атвто и искам да съм на 100% сигУрен, че се пълни с азот за да не стане фал да самия амортисьор е на мотор.

П.П Извинявам се нов сЪм и съм Сбъркал раздела.
      П.П Моля ако някои може да ми помогне да каже нещо по самия вЪпрос.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-03-11, 21:43.

Коментар

Сбъркал си раздела но на мен не ми пречи . http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=110360 Ето ти темата, където е описано как се прави цялостен ремонт за заден амортисьор. Забележи,че става дума за 2 точно определени марки. Предполагам, че и за другите метода ще е същия ( поне при предниците е така ) . Относно това с какво се пълни. Дават го да се пълни с азот, но трябва да провериш в мануала си до какво налягане ( и внимаваи с мерните единици защото почти навсякаде са дадени в psi а за пример 145psi са приблизително 10bar ). Мисля ,че не е проблем да се напълни и с въздух ( предполагам ,че се използва азот заради това,че няма голяма разлика при температурни промени) , но пък вече всяка 3-та гумаджийница предлага помпане на гуми с азот. Отиваш там, като предварително си проверил до какво налягане трябва да напомпиш. Вземаш пистолета и напомваш. Оставяш 1-2лв на хорицата и ти е мирна главата. Успех

Коментар

Благодаря ви много за информацията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X